Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ за алиекспрес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помощ за алиекспрес

Имам нужда от упътване за пазаруване от алиекспрес!
    Питането ми е следното:
    Избрал съм си артикул и съм разговарял с продавача който ме е оферирал че при повече бройки ще намали цената и е посочил точно с колко.
    Писал ми е указание да подам конкретна поръчка с указаните бройки и да не плащам.Те щели да коригират цената и тогава вече плащам.
    Та стигнал съм дотук:
    Избрал съм артикула с нужните бройки и ми е в кошницата. Това че е в кошницата достатъчно ли е продавача да коригира цената?
    Той ми е писал буквално следното

Order at this link, submit an order, do not pay, we adjust the price, the last payment,

Как точно ще подам поръчка на продавача? Без да плащам?

От: помощ за алиекспрес

Чакай съобщение от продавача, вероятно ще ти прати купон за намаление който да посочиш при плащането.

Коментар

Това, че е в кошницата нищо не значи.
      Влез в нея и потвърди покупката, следвайки всички стъпки, като стигнеш плащане спри.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Влез в нея и потвърди покупката, следвайки всички стъпки, като стигнеш плащане спри.
        Как точно да потвърдя покупката?
        В кошницата избираш плати всичко(правилния артикул) натискам и отивам на следващата страница с 3 стъпки като първата потвърди адреса:
        Review your Order
        втората стъпка е вече плащане т.е въвеждаш номерата на картата и потвърджаваш...
        Това ли е да потвърдиш покупката??
        В личния профил не ми изписва че имам направена поръчка и артикула продължава да си седи в кошницата..
        Баси аз ли съм толкоз тъп?!

Коментар

Ами стигаш до номера на картата и спираш, па вземи и му пиши на китаеца , че си до там и го чакаш.
          Ако трябва и един скриншот му метни.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Виж да не ти е пратил отделен линк с последното си съобщение - този е различен от продукта в кошницата.

Коментар

Здравей. Това е обяснение от един друг сайт. Дано ти помогне.

Кликнете върху Купете сега.
              Ако се появи изскачащ прозорец с незабавно плащане на приложената карта, затворете го и подайте поръчка през кошницата.
              На страницата за поставяне на поръчки:
              Не забравяйте да прехвърлите начина на плащане на "Други начини на плащане" . В противен случай парите ще бъдат автоматично отписани от вас, преди продавачът да промени цената.
              Поставете поръчка, като кликнете върху бутона " Потвърди " и платете.
              Ще бъдете на страницата за покупка. Внимание: не е нужно да плащате още !
              След поставянето на поръчката ще бъде необходимо да изчакате, докато продавачът промени цената
              След като продавачът промени цената, ще получите съобщение от aliexpress.com за промяната на цената
              Платете за поръчката. Можете да платите чрез Visa / Mastercard (виртуални карти също работят - например Qiwi Visa Card). Плащането е защитено от системата Escrow и няма да бъде получено от продавача, докато не получите пакета и не потвърдим, че устройството е наред.

Коментар

Егати..Абе аз ли съм малоумен.
                Китаеца ми е пратил скриншот.. И въобще не мога да стигна до тази стъпка.И от инат висях сума ти часове да изпробвам различни варианти!!Може ли моя али да е друга версия? Продукта е в кошницата ми ама или отивам към стандартно плащане или се връщам обратно.Съответно поръчката ми няма номер.По което съдя че въобще нямам потвърдена поръчка! А на скриншота изпратен от китаеца изглежда по съвсем друг начин! Поръчките имат номер.
                Може ли някой знаеш да ми остави тел на лично да му звънна?

Коментар

Първоначално публикуван от gibi13 Преглед на мнение
                  Здравей. Това е обяснение от един друг сайт. Дано ти помогне.

Поставете поръчка, като кликнете върху бутона " Потвърди " и платете.
                  Ще бъдете на страницата за покупка. Внимание: не е нужно да плащате още !
                  След поставянето на поръчката ще бъде необходимо да изчакате, докато продавачът промени цената
                  .
                  ей туй не мога да го разбера как става.. един път потвърди и платете после не е нужно да плащате още!

Коментар

Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
                    ей туй не мога да го разбера как става.. един път потвърди и платете после не е нужно да плащате още!
                    Направи това и чакай. След време, обновявайки страницата с поръчките/твоите ордери/(не кошницата), твоята цена ще е договорената.
                    Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X