Обява

Свий
Няма добавени обяви.

наи хубавото уиски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: наи хубавото уиски

От всички които съм пробвал това ми направи най голямо впечатление!
    Прикачени файлове
    [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

PASSPORT - сигурно защото не разбирам (и пия) достатъчно,...

Коментар

Което предстои да се изпие. Инъче за бърбън - Maker's Mark и Four Roses , а за уиски - всичко, що е малцово.

Коментар

Твърдо за Jamesson
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Определено предпочитам бърбън (по-точно Jim Beam). Ако ще е скоч - Balantines, но не бих се мръщил и на Chivas.

Впрочем кой черпи?
            Искам България чиста!

Коментар

По пренцип не си падам по уискитата. Особено по бърбъна и скоча. Ако все пак пия гледам да е ирландско, най-често Тюламор Дю.

Най-вече пия бира . Ако е концентрат предпочитам мускатовите ракии, ако пък трябва да е вносен алкохола почти винаги е черно Бакарди , ако няма, тогава друг хубав тъмен ром или коняк. Бял ром, водка и други прозрачни хич не пия.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                От край време съм почитател на Джак Даниълс Old No7 Black Label.
                Ти си от моята партия. Всички двойно (шотландски) и тройно (ирландски) дистилирани неща си губят този богат букет от аромати и мекотата.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  Бял ром ...

Коментар

Бърза случка,прасешка смърт-оправили прасето и сядат да го почетат.Разговора върви кой какво харесва на прасето,един- бут,друг-врат,джолани и нам какво си.Стигат до бат Гени ,а той последен и всичко вече казано.Помислил и казал"А аз най-обичам кога булката каже -А,ся влязте у нас."
                    Най-доброто питие е това с което те почерпят.
                    А иначе ирландските малцови.
                    Наздраве на всички почитатели на огнената вода във всички форми и агрегатни състояние.Не забравяйте,че французи измислиха водка на прах.
                    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                      .............Не забравяйте,че французи измислиха водка на прах.
                      Е това вече е извращение....... ...............и как ще се консумира на линий ли!?
                      TLC 90 1KZ-TE 2000г.
                      "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                        ...Наздраве на всички почитатели на огнената вода във всички форми и агрегатни състояние.Не забравяйте,че французи измислиха водка на прах.
                        Към това "Наздраве" възторжено се присъединявам.

Само че малко се разводни темата. При други теми - как да е. Но за тази точно тема разводняването е направо грях.

Въпросът беше стриктно ограничен в уискито. Иначе и аз слагам на върха добрата ракия (и огромния неин списък от добри мезета).

Много си падам и по тъмния ром. (Щом Заарин харесва бакарди, убеден съм, не би имал нищо против ямайски "Кептън Морган".) Погрешно е обаче да се слагат наедно белият ром и водката. Той е само за коктейли и гол го пият само от немай къде. Не става. Докато водката, ах, водката (и огромния неин списък...)!

То си е въпрос и на личен вкус, но и на сезон, климат, настроение, обстановка, час на деня, компания, вид музика, пейзаж пред масата и мн. др. Това са си различни жанрове, а ценителят на изкуството не пренебрегва жанровете току-тъй.

Не мога да се спра да пиша и току-виж, пази Боже!, съм допринесъл за разводняването на темата.

Поздрави и Наздраве!

P.S. За френската водка на прах, позволете да не повярвам. Още повече съм срещал "новината" в наш вестник преди 7-8 години. Само че не бяха французи, а пазарджиклия. И не беше водка, а ракия. Останалото съвпадаше едно към едно, тоест прахът. Но още тогава не повярвах. Пазарджиклии не са такива хора.
                        Искам България чиста!

Коментар

Колеги, някой някога беше казал, че най-доброто уиски е това, което имаш пред себе си
                          Аз съм избрал и пия предимно бърбън / не Тенеси уиски/. Пробвал съм доста малцови, блендирани и всякакви други, но само бърбъна има мекотата и аромата на хубавия коняк и силата на доброто уиски.
                          Та за бърбана може да се говори много, но който не е опитал Blantan's, трябва непременно да го направи за да заобича това питие.
                          Естествено споменавам и цялата серия на Jim Beem дистилерия, изключителни питиета на високи цени за употреба при специални случай, без разбира се samoto Jim Beem вкл. и ръжения.
                          Има и много други бърбъни, но за това си трябва специална и отделна тема.
                          Поздрави
                          Тодор Томов
                          =============================
                          Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                          Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Що ми трябваше да чета тая тема.

А сега да видим как ще бачкам

Мъкааааааааааа!
                            “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                            Б.Франклин

Коментар

Дьмпьл,20 г,-сьщо не е за изхвьрляне

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                                (Щом Заарин харесва бакарди, убеден съм, не би имал нищо против ямайски "Кептън Морган".)
                                Бива. Стига да почнеш на него. Установил съм от опит, че почнеш ли с черно Бакарди и то свърши, след това Кептън Моргана ти се вижда слабичък и блудкав .
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X