Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спиране от движение на автомобил..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спиране от движение на автомобил..

Защо въобще си им дал номерата ? Аз австрийските ги свалих пред КАТ дадох им само кауфентрага и австрийските талони . С какви номера и по какъв начин автомобила е стигнал до пункта за регистрация КАТ принципно не ги интересува .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За заявление чаках от 8 сутринта до два след обяд, при положение че след обедната почивка, половината записали те се не дойдоха..
      мъкааа, мъкаа

П.П. Май пропуснах да кажа че, в третият по големина град, работи само едно гише за заявленията.. а на ден минават по 200 човека че и повече..

Тава не е ли смешно, кажете!!!
      Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

Коментар

Станьо. Някоя е проспала нещата! Вервай ми! Бил съм и от двете страни.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Traqn Savov Преглед на мнение
          За заявление чаках от 8 сутринта до два след обяд, при положение че след обедната почивка, половината записали те се не дойдоха.. Тава не е ли смешно, кажете!!!
          Хвани си някой от "регистраторите",срещу някой леФ и не повече от половин час ще си забравил за случая.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            На теб е трудно да се помогне.
            А-абе човек! Да ти се чуди човек...
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Абсолютно нищо не разбрах, какво заявление за удостоверение.
              Има 1000 вида заявления, даже ако реша да пръдна, сигурно пак ще има заявление...
              Отивам при лелката на гишето и какво казвам, дай ми едно заявление, какво заявление ти трябва!! еми едно такова, заявление незнайно.

Толкова ли е трудно, ще ви паднат ли ръцете да разпечатате на ксерокс едни листи, какъв е процедурният ред с нуждата документация за различните видове заявления, и да го сложите някъде на видно място, ако нямате 5 лева за листи, аз ще ви дам подарък 1000 листа!!!

Бахтии, отчайвам се със всеки изминал ден в тъз простата държава все повече и повече..

ПС
              Нямам нерви да се занимавам повече с тая простотия, да идва брат ми да се занимава.
              Тенск на отзовалите се, темата е прикючена..
              Последно редактирано от Traqn Savov; 01-09-17, 05:59.
              Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

Коментар

Ми аз по-ясно не мога да обясня. Както казах по-рано на теб е трудно да се обясни. Проблема в случая, нито е държавата, нито "лелките". Пак да кажа. Намери си подходящо хоби човек!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                  Остава или да чакате минимум два месеца да се подаде официално информация към германските власти, или да направиш това, което съм писал. .
                  Ще изчакам два месеца, щом казваш че ще подаде официално информация, ще изчакам..

Разбирам че искаш да помогнеш и го оценявам, тенкс за това че си губиш времето за мен, но тези простотии със заявления и хартии, ми вдигат нервите на 150 процента винаги, само като се сетя че трябва да подавам някакви документи. бележки заявлиния още бележки...

Направо да се кръстим вогонската народна република..

Коментар

Не спирайте темата моля, защото ме забавлява. Не очаквах от толкова скучно заглавие да изскочи зайче.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ти па! Темата е на подходящото място все пак.

Коментар

Надминава лимитите на раздела. При днешното родно сиво ежедневие, този тънък хумор е в недостик.
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Защо въобще си им дал номерата ? Аз австрийските ги свалих пред КАТ дадох им само кауфентрага и австрийските талони . С какви номера и по какъв начин автомобила е стигнал до пункта за регистрация КАТ принципно не ги интересува .
                          Това е! Само колегата да беше питал по-рано.
                          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                          Киа спортаж2000тди 98г
                          Ауди А3 1.9ТДИ
                          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Сега ще докара един пежак, ама процедурата тоя път ще е следната..
                            Ще вземе документите и номерата и ще ги отпише от немското кат, после ще ми ги прати по DHL-ла...
                            И тогава вече няма да има проблем..

Коментар

Въобще не си длъжен в КАТ да предаваш немските номера . Интересуват ги само талоните и кауфентрага .
                              Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                              Това е! Само колегата да беше питал по-рано.
                              Десетина служебни автомобила така съм регистрирал . Понеже колите идваха обикновено от фирмата майка в Германия а на шефа по голямата част от живота му е минала там колите си ги карахме с немската регистрация до тук и пред КАТ задължително сваляхме номерата и шефа ги връщаше в Германия . Така беше до преди 4-5 години като гледам нищо не се е променило .
                              Последно редактирано от sek.1; 07-09-17, 20:20.
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Еми едно време не ги взимаха, затова и аз се учудих..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X