Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съобразяване с Екологичните изисквания, но по съвест

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съобразяване с Екологичните изисквания, но по съвест

Чета, чета, чета и така, и не намерих 1-но мнение(извнете, Ако не съм го забелязал), в което тук се препоръчва екологичното експлотиране на автомобил. А това не е никак лесно, предвид бангиите на "въоръжение" във форума, с малки изключения. То не са "съвети" за премахване на катализатори, то не са "съвети" за затапване на ЕГР-и, то не са "съвети" за софтуерно и физическо премахване на филтрите за твърди частици при дизелите. А бе, направо за ПОГРОМ чета тук. Ще ме прощавате, ама вие и децата ви също живеете на територията на България и ЕС, та, много Моля, поне се съобразявайте с европейското законодателство и "идеи" за опазването на природата и човешкият геном, в следствие на "моето" и "Вашето" необмислено "орязване" на системи, осигуряващи бъдещето на поколение Хора!

Ако Темата е необмслена и спонтанна, Моля в Коша!
    Последно редактирано от _ninja_; 10-08-17, 19:38.

От: Съобразяване с Екологичните изисквания, но по съвест

Е па скоро ще стане щеш-не щеш.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз сьм далеч ма се сьобразявам сьс законите и вместо да карам 3 цилиндрово дизелче си карам дьрт осмак харчещ поне 5 пьти повече от дизелчето ЗАЩОТО по закон дизелчето не може да се вкара тук...........и както се пееше в оная песен А защо е така,кооой ще ми кажеееее
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Еко нормите са пълни глупости.

Мога още много да се обяснявам псувайки, ама няма смисъл.

Само ще кажа, че това се прави за да се отговори на обществените очаквания(приемането на еко закони), или за печелене на клиенти. Това пък за еко лиготиите в колите.
        Щото цивилизования свят се е оял, оял, и вече мисли как да си опази всяко грамче от безценното здраве. А то няма нищо чак толкова лошо, ама се е превърнало в мода. И се експлоатира ли експлатира.
        И шараните кълват ли кълват, на гола кука...

Ето, че се разпсувах, а не искам.
        Спирам.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Има смисьл Коле,в милионна София на Орлов Мост ти лютят очите в пьти повече от 6 милионния град кьдето живея в момента.

Номера е да има и смисьл за мен или за теб,на теб там кьдето живееш може да ти е по-добре с права трьба от мотора,на мен не ми илиза сметката да взема Проус и да си играя на зелен след като осмака отвява Приуса по всичко освен разход и екологични норми..........ма като забогатея може и Приус да си взема,до тогава да живеят осмаците.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Ако зависеше от мен съвсем екологично бих пуснал Кремиковци на пълна мощност с всичкия му пушек . И доста други заводи .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Или Ейяфятлайокутъл - за половин час - колко па да замърси - колкото всичкото дизеляци тъдява за 2 години?
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Има смисьл Коле,в милионна София на Орлов Мост ти лютят очите в пьти повече от 6 милионния град кьдето живея в момента.
                Аз говоря в глобален аспект. Иначе-за градовете си напълно прав.
                Но, ако това е чак толкова голям проблем(на мен не ми люти на очите)-електрическата технология вече е достъпна достатъчно много, та подобни коли да бъдат субсидирани от държавата, и да се карат само в града.
                Варианти има.

Но като цялостно въздействие върху планетата е смешно да се говори.

Ха ха ха, те кравите с пръцкането си правели парников ефект, шъ умръ...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Смешно, не смешно - има далеч по-въздействащи на озонЯ дейности от човекосвързаните.
                  Незнам какво трябва да пушиш, че да ти люти на очите на Орлов, еле па ако си спомняш светлото време на Кремиковци...
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Е там е работата,че нищо не трябва да пушиш пък ти люти
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Незнам какво трябва да пушиш, че да ти люти на очите на Орлов, еле па ако си спомняш светлото време на Кремиковци...
                      Ми то на Боса, спомените са му от светлото време на Кремиковци. И малко от Кремиковци, малко от катализаторите, малко от еко-нормите, малко от миенето на улиците, малко от новите автобуси, малко от метрото и т. н. - капка по капка вир. Понастоящем, на Орлов мост, наистина не люти!
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Е добре,преди 3 години лютеше щом сте се хванали за запетайките
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X