Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фирми мушенници, ВНИМАНИЕ!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фирми мушенници, ВНИМАНИЕ!!

Поръчах от интернет стока, фирмата мушеник си е таксувала и доставката все едно тя ще я прави, а доставката я извършва друга фирма, на нея си платих доставката пак!!! ОНОВО!!
    Фирмата мушеник е търговец на стока, но взима пари за услуга, която не извършва..
    Има си и бон фактура бла бла бла всичко законно

Преглеждайте фактурите дари е вкючена доставката, аз късно се усетих иначе щях да им върна стоката..

Конкретно 5 лева не са много, ама 5 по, 5 по, 5 по, 5 по от всеки като завлекат стават едни добри парички на месец..
    Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

От: Фирми мушенници, ВНИМАНИЕ!!

Напиши името на фирмата,ако е възможно разбира се.
    Mitsubishi Padjero II 2.8 TDI

Коментар

Някой да оправи заглавието, че в думата "мушенници" има повече от една правописна грешка.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Какво точно пише в офертата и какво във фактурата?

Коментар

Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнение
          Някой да оправи заглавието, че в думата "мушенници" има повече от една правописна грешка.
          Заглавието съответства на качеството на информацията вътре в темата.

Коментар

Наистина много оскъдна информация, от която много неща на ставят ясни...

Коментар

Кое не е ясни, взимат ти паруи за услуга която не я извършват!!
              Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

Коментар

То и нашата фирма прави така. Във фактурите пишем транспорт и начисляваме разни суми, а отделно пращаме стоката до клиента с куриер за тяхна сметка. Позицията транспорт, който фактурираме е за доставката на стоката от Германия до тук със самолет, камион, кораб и т.н. Ако се оплакваш от нас, може просто да звъннеш в офиса. Ако се оплакваш от друга фирма - не мога да кажа.
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Да се оплаква човек няма никаква файда, трябва да се научи да гледа, вече ще гледам фактурите какво е начислено. и ще връщам стока ако ми начисляват други неща, освен стоката естествено..
                  За това е и темата, за да няма и други прекарани по този начин..
                  Иначе името на фирмата няма да го кажа, не ми се влизат в разни спорове за 5 лева.

Коментар

Първоначално публикуван от Traqn Savov Преглед на мнение
                    Да се оплаква човек няма никаква файда, трябва да се научи да гледа, вече ще гледам фактурите какво е начислено. и ще връщам стока ако ми начисляват други неща, освен стоката естествено..
                    Иначе името на фирмата няма да го кажа, не ми се влизат в разни спорове за 5 лева.
                    Темата е точно неадресирано мрънкане. На първо място обаче трябва да помрънкаш на себе си. Защото при подаване на поръчката вече трябва да си бил наясно колко ти струва стоката и колкото доставката. Като знаеш това, после, когато ти дойде пратката с наложения платеж и ти поискат повече, отколкото трябва, ще можеш да кажеш "Тук нещо не е така" и да не приемеш доставката. Приемеш ли я и платиш ли, работата става по-сложна и връщането на пари може да е силно проблемно. В България е силно разпространена позицията "Кръв повръщам, пари не връщам" и при среща с такава позиция нямаш много опции, защото тЕрикатите знаят, че за сравнително малки суми просто няма законов механизъм да бъдат принудени да върнат взетото. Другият вариант, който може да свърши работа, пък те вкарва в обсега на НК ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз доколкото разбрах, става въпрос, че в фактурата има "продукт доставка". Не, че продукта му е излязъл по скъп от обявеното...

Коментар

...
                        Каж го де, какъв е проблемът?(освен ако става въпрос за ония стоки, които се доставят в анонимна, неподсказваща съдържанието опаковка)
                        And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Търговията е проста работа,ама не е за мързеливи и некоректни.Днес ще те излъжат,ама утре е вероятно да фалират.Предполагам авторът на темата недоволства че е посочена цена,а после се начислява и някаква доставка,изклучая куриера?Мисля че не е коректно,би трябвало да посочи крайна цена-той откъде си доставя стоката,клиента не го интересува.Е,цената няма да е толкова добра,ама да излъже някого може само един път...Мен ме подразни,че цената обявена при стъкларите е за квадрат-ама не е посочено,че това включва и отпадъка,а човек не знае какъв процент е той.По-коректно-цена чисто за клиента,за да си направи сметката

Коментар

И защо пусна темата? Да покажеш колко си неграмотен ли?

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
                              Търговията е проста работа,ама не е за мързеливи и некоректни.Днес ще те излъжат,ама утре е вероятно да фалират.Предполагам авторът на темата недоволства че е посочена цена,а после се начислява и някаква доставка,изклучая куриера?Мисля че не е коректно,би трябвало да посочи крайна цена-той откъде си доставя стоката,клиента не го интересува.Е,цената няма да е толкова добра,ама да излъже някого може само един път...Мен ме подразни,че цената обявена при стъкларите е за квадрат-ама не е посочено,че това включва и отпадъка,а човек не знае какъв процент е той.По-коректно-цена чисто за клиента,за да си направи сметката
                              Аз пък не виждам какво ме касае мен като клиент какво пише в фактурата. Дали е продукт 90 лв доставка 10 лв, или продукт 95лв доставка 5 лв или пък. Или примерно ако е климатик пише пише климатик 600 лв, монтаж 150 лв доставка 50 лв.
                              Ако фактурата ще се заприходява си пишеш общата сума по фактурата примерно 800 лв с ДДС. Ако е за лично ползване пък хич...
                              Сега колегата може да му е проблем, че пише доставка в фактурата, пък плаща отделно на куриера, ама ти купуваш продукта примерно на цена 100 лв и в сайта пише, че има допълнителна доставка + 5 лв.
                              Щом се е съгласил и го е взел, значи е приел условията. Не ми се вярва да са му обявили 100лв цена и накрая да са му сложили 5 лв доставка. Ако е така, аз не бих го взел...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X