Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гърците и снега....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гърците и снега....

Първоначално публикуван от targa
    А в Гърция не пускат без вериги за сняг.
    http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1137737
    Там като падне 2 санта сняг и обявяват бедствено положение. Хилил съм им се тук вали сняг, ама пътищата опесъчени и изчистени, но византиеца сложил веригите и пере със страшна сила. Питам го защо? а той "Ми вали сняг!" Идиоти.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

До: Пътна Обстановка.

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Там като падне 2 санта сняг и обявяват бедствено положение. Хилил съм им се тук вали сняг, ама пътищата опесъчени и изчистени, но византиеца сложил веригите и пере със страшна сила. Питам го защо? а той "Ми вали сняг!" Идиоти.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

До: Гърците и снега....

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение

които е пътувал в гърция за игуменица прес Катара знае , над 200километра планина , там има места дето и лятото съм виждал сняг
      пътя е очертан със високи колове за да се знае докаде е асвалта,
      има на наи високото огромно езеро , страхотна глетка имам го и снимано с камера, но незная , не умея да го сложа тук да го видите , нещо уникално , та там на катара съм виждал сняг по няколко метра , този прохот се минава , около 7 до 9 часа зависи от касмета ти дали настигаш бавни коли , че няма испреварване
      Последно редактирано от Юли; 15-12-07, 17:00.
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        които е пътувал в гърция за игуменица прес Катара знае , над 200километра планина , там има места дето и лятото съм виждал сняг
        пътя е очертан със високи колове за да се знае докаде е асвалта,
        има на наи високото огромно езеро , страхотна глетка имам го и снимано с камера, но незная , не умея да го сложа тук да го видите , нещо уникално , та там на катара съм виждал сняг по няколко метра , този прохот се минава , около 7 до 9 часа зависи от касмета ти дали настигаш бавни коли , че няма испреварване

аз многократно - позната и незабравима гледка това е едно от местата на което се чувстваш незначителен и почти жалък

пътят е осеян и с кръстотве на загиналите - не само гърци а и доста чужденци, а преди 10 години по завоите на катара (което означава проклятие) все още имаше и разхлопани дървени мостчета

а езерото е в Янина

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
          аз многократно - позната и незабравима гледка това е едно от местата на което се чувстваш незначителен и почти жалък

пътят е осеян и с кръстотве на загиналите - не само гърци а и доста чужденци, а преди 10 години по завоите на катара (което означава проклятие) все още имаше и разхлопани дървени мостчета

а езерото е в Янина
          минава почи всеки месец там , опасно е доста
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Заинтригувахте ме, някой ще трябва да пусне снимки или видео.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
              Заинтригувахте ме, някой ще трябва да пусне снимки или видео.
              хич ме няма нито вписането нито пък умея да качвам видео

но това е наи тегавото място за патуване , пътя незная дали има и 4 м , и претстависи така почи двеста , ако не и повече километри , ад , пот небето , но това е наи краткия път до ферибот , Игуменица Грция до Бари Италия

Коментар

доста итересно опесачаване правят , като при нас музаиката , ако не и по едри камачета, започната е магистрала през цялото това растояние , но поседната година не съм видял да се работи , но има участаци дето са пробити тунели през планините и се минава ,

Коментар

и нещо аз пътя , участаците със кафява настилка трябва много внимателно да се шофира , особено когато е влажен или мокар ,хлъзга се повече от лед

Коментар

Май ще е интересно да се иде и да се види.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                      Май ще е интересно да се иде и да се види.
                      така ще е наи добре , аз по работа минавам , мож би като на екскурзия ще ми е по приятно , но наистина като знам че трябва да карам през този проход , ми се повдига

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        така ще е наи добре , аз по работа минавам , мож би като на екскурзия ще ми е по приятно , но наистина като знам че трябва да карам през този проход , ми се повдига
                        И аз съм го пътувал и аз имам кофти спомени от там, точно така е, както Юли го описа, но аз минах от там само веднъж, страшно ме подтисна този път и кръстовете на загиналите по него. След това започнах да минавам през Лариса и после се качвам на магистралата Солун-Атина, да верно е малко по-дълго, но пътят е много приятен, кара се по-бързо, няма завои. Не знам защо не минаваш от там?
                        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          И аз съм го пътувал и аз имам кофти спомени от там, точно така е, както Юли го описа, но аз минах от там само веднъж, страшно ме подтисна този път и кръстовете на загиналите по него. След това започнах да минавам през Лариса и после се качвам на магистралата Солун-Атина, да верно е малко по-дълго, но пътят е много приятен, кара се по-бързо, няма завои. Не знам защо не минаваш от там?
                          прсто Лариса е по далече и по натоварено и авто возите ни минават прз Катара , пък и знаеме заведениятя дето работят Българки така де, да си поръчаш като човек

Коментар

миналата седмица минах през Игуменица и Йоанина - ето малко снимки
                            Прикачени файлове
                            Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнение
                              миналата седмица минах през Игуменица и Йоанина - ето малко снимки
                              браво колега , страшни са имашли снимки от деретата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X