Първоначално публикуван от targa
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гърците и снега....
Свий
X
-
Гърците и снега....
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.Тагове: Няма
-
До: Пътна Обстановка.
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТам като падне 2 санта сняг и обявяват бедствено положение. Хилил съм им се тук вали сняг, ама пътищата опесъчени и изчистени, но византиеца сложил веригите и пере със страшна сила. Питам го защо? а той "Ми вали сняг!" Идиоти.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
-
До: Гърците и снега....
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТам като падне 2 санта сняг и обявяват бедствено положение. Хилил съм им се тук вали сняг, ама пътищата опесъчени и изчистени, но византиеца сложил веригите и пере със страшна сила. Питам го защо? а той "Ми вали сняг!" Идиоти.
които е пътувал в гърция за игуменица прес Катара знае , над 200километра планина , там има места дето и лятото съм виждал сняг
пътя е очертан със високи колове за да се знае докаде е асвалта,
има на наи високото огромно езеро , страхотна глетка имам го и снимано с камера, но незная , не умея да го сложа тук да го видите , нещо уникално , та там на катара съм виждал сняг по няколко метра , този прохот се минава , около 7 до 9 часа зависи от касмета ти дали настигаш бавни коли , че няма испреварванеПоследно редактирано от Юли; 15-12-07, 17:00.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениекоито е пътувал в гърция за игуменица прес Катара знае , над 200километра планина , там има места дето и лятото съм виждал сняг
пътя е очертан със високи колове за да се знае докаде е асвалта,
има на наи високото огромно езеро , страхотна глетка имам го и снимано с камера, но незная , не умея да го сложа тук да го видите , нещо уникално , та там на катара съм виждал сняг по няколко метра , този прохот се минава , около 7 до 9 часа зависи от касмета ти дали настигаш бавни коли , че няма испреварване
аз многократно - позната и незабравима гледкатова е едно от местата на което се чувстваш незначителен и почти жалък
пътят е осеян и с кръстотве на загиналите - не само гърци а и доста чужденци, а преди 10 години по завоите на катара (което означава проклятие) все още имаше и разхлопани дървени мостчета
а езерото е в Янина
Коментар
-
Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнениеаз многократно - позната и незабравима гледкатова е едно от местата на което се чувстваш незначителен и почти жалък
пътят е осеян и с кръстотве на загиналите - не само гърци а и доста чужденци, а преди 10 години по завоите на катара (което означава проклятие) все още имаше и разхлопани дървени мостчета
а езерото е в Янинаsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеЗаинтригувахте ме, някой ще трябва да пусне снимки или видео.
но това е наи тегавото място за патуване , пътя незная дали има и 4 м , и претстависи така почи двеста , ако не и повече километри , ад , пот небето , но това е наи краткия път до ферибот , Игуменица Грция до Бари Италияsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
доста итересно опесачаване правят , като при нас музаиката , ако не и по едри камачета, започната е магистрала през цялото това растояние , но поседната година не съм видял да се работи , но има участаци дето са пробити тунели през планините и се минава ,sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
и нещо аз пътя , участаците със кафява настилка трябва много внимателно да се шофира , особено когато е влажен или мокар ,хлъзга се повече от ледsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеМай ще е интересно да се иде и да се види.sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениетака ще е наи добре , аз по работа минавам , мож би като на екскурзия ще ми е по приятно , но наистина като знам че трябва да карам през този проход , ми се повдигаLZ1PER
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеИ аз съм го пътувал и аз имам кофти спомени от там, точно така е, както Юли го описа, но аз минах от там само веднъж, страшно ме подтисна този път и кръстовете на загиналите по него. След това започнах да минавам през Лариса и после се качвам на магистралата Солун-Атина, да верно е малко по-дълго, но пътят е много приятен, кара се по-бързо, няма завои. Не знам защо не минаваш от там?така де, да си поръчаш като човек
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanik1978 Преглед на мнениеминалата седмица минах през Игуменица и Йоанина - ето малко снимкиимашли снимки от деретата
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар