Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИНФОРМАЦИЯ за ДУПКИТЕ по ПЪТИЩАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ИНФОРМАЦИЯ за ДУПКИТЕ по ПЪТИЩАТА

Колеги ако сте забелязали във столичен вестник имаше статия за дупка в която беше сложена стара гума със снимка на новия стар кмет Борисов.След излизането ва вестника дупката е била оправена на същия ден.Ако някой от вас работи във вестник нека да се направи ако може рубрика "Дупка на броя" вместо "Момиче на броя".На ден ако се оправя по една дупка пак е на по-добро.
    За наша информация предлагам да си обменяме информация за големи ,нови, или скрити дупки, защото сме в сезон в който никнат като гъби.А да ги откриваме след като сме скочили в понякога е опасно.
    Започвам със бул.България до Боянските гробища в посока центъра. Лявото платно близо до мантинелата е отнесено от реките и на места има дупки по 20-30 см. Избягвайте платното особенно ако вали.Най- малкия проблем ще е спукани гуми и криви джанти.

До: ИНФОРМАЦИЯ за ДУПКИТЕ по ПЪТИЩАТА

тук в този саит , подържаме идеята да има повече дупки , презумцията е че тогава ще си караме само ние , с джипките
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      тук в този саит , подържаме идеята да има повече дупки , презумцията е че тогава ще си караме само ние , с джипките
      не знам как се оценява ама заслужаваш 10 за тоя коментар
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        не знам как се оценява ама заслужаваш 10 за тоя коментар
        мене ми нетребе жокер но благодаря
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X