Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замяна УаЗ, бордови

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замяна УаЗ, бордови

Първоначално публикуван от rpkn
    УаЗа е с 15 цолови джанти и гуми на предния двигателен мост и 16-ки такива на задния.

Ако някой иска снимки да пише тук....

Колега, оправи си гумите, иначе скоро ще задаваш въпроси относно подмяната на пиньон и корона на някой от мостовете, ако не и на двата!
    Като му бутнеш и предно разказваш играта на трансмисийте с тея различни цолажи!
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 11-12-07, 15:12.

До: Замяна УаЗ, бордови

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение

Колега, оправи си гумите, иначе скоро ще задаваш въпроси относно подмяната на пиньон и корона на някой от мостовете, ако не и на двата!

...явно съм пропуснал нещо....външния периметър/ на обиколката на гумите и на предния и на задния мост са еднакви/ , просто различен цолаж са джантите и гумите, но завъртането, пълния оборот на едната гума е равен на пълния оборот на другата гума...това е....
    [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

абе уж качих няколко снимки, а ги не виждам тук...къде да ги сложа, че да се виждат....

Коментар

Първоначално публикуван от rpkn
        външния периметър/ на обиколката на гумите и на предния и на задния мост са еднакви/
        Ако си ги докарал на еднаква външна обиколка на гумите при напомпано състояние е друга тема.... Макар че е от значение и това колко се мачка гумата...

Коментар

Ако си ги докарал на еднаква външна обиколка на гумите при напомпано състояние е друга тема.... Макар че е от значение и това колко се мачка гумата...

Докарани са до еднаквост, да...просто имах и 16-ки цолаж и гуми такива /пък и с тях ползвам само един мост и върви като на два/
          Имам и 15-ки, оригиналните си стоят...

Та ако някой търси такава машина или замяна...на разположение е...

Коментар

Колега,уазката с хидравлика лие?Ако нее топката можели да се използва?Мерси.
            Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от rpkn Преглед на мнение
              ...явно съм пропуснал нещо....външния периметър/ на обиколката на гумите и на предния и на задния мост са еднакви/ , просто различен цолаж са джантите и гумите, но завъртането, пълния оборот на едната гума е равен на пълния оборот на другата гума...това е....
              аиде , още един дето неможе да обясни
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Колега Не видях посочена цена,а това е основното за една зделка. Всички други въпроси са допълнителни и само разсейват купувача. До колкото имам впечатления тук хората знаят за какво става въпрос само от написването на марката.

Та на въпроса:
                1.колко струва
                2.къде се намира

Коментар

обади се на 0889202638 и ще получиш 4х4 но се обади бързо

Коментар

Първоначално публикуван от dae Преглед на мнение
                    Колега Не видях посочена цена,а това е основното за една зделка. Всички други въпроси са допълнителни и само разсейват купувача. До колкото имам впечатления тук хората знаят за какво става въпрос само от написването на марката.

Та на въпроса:
                    1.колко струва
                    2.къде се намира
                    3500 лв.
                    Плевенска област
                    Хидравлика няма на управлението
                    Обикновен УаЗ 3303/3115/, бордови, в движение, всичко платено...
                    47000 км. реални

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X