взех ТОЙОТА КОРОЛА Е11 1999 ГОДИНА 1.4i от един роднина който беше закупил колата преди време и я остави след известно време защото няма документи . След като взех колата искам да я прехвърля на мое име но има един проблем колата е на инвалид и е със софийски номера няма голям и малък талон . Единственото което ми идва на ум е да си изкарам едно пълномощно но нямам номера на личната карта къде е издадена и кога единствено имам ЕГН и име на собственика (който е инвалид и едва ли знае че притежава кола ) а не се знае и дали е жив. дайте идеи от къде да взема информация за собственика за да попълня пълномощното . и с това пълномощно да отида до КАТ изкарам двата талона след което да продам колата на себе си.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
кола без документи
Свий
X
-
От: кола без документи
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеНамираш си най- близките колеги на НАДИН и си ОК.
Питаш как да извършиш нещо незаконно на 3 места из форума?Да си фалшифицираш пълномощно?Ти майтап ли си правиш........TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki98 Преглед на мнениекой е пък тоя надинБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
....
Бе тръгнах да пиша глупости, ама ше земе да ми се върже и ше стане беля.
п.п. По принцип най-вероятно инвалида знае какво притежава. Дано да е жив обаче.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Стига сте бъзикали момчето.
Колега, тази кола все някога е получила талоните(голям и малък), твоя работа е да издириш в кого са и да ги поискаш. Ако собственика е починал-той си има наследници, те имат правото да се разпореждат с имуществото на починалия.
А за пълномощно без наличието на собственика(или наследниците му) когато се подписва пълномощното при нотариуса-забрави! Никой нотариус няма да си сложи главата в торбата за дребна сделка. Те всичките са мошеници, но рискуват за големи суми, за някаква кола няма да си мръднат пръстта, ако не е всичко изрядно с документите.
Това са легалните начини.
Ако ти се рискува-има и нелегални начини да я караш колата, ама за тях се оправяй сам.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение...
Кой си купува кола без документи,и защо?
....The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеКола без документи се купува без пари. Често и собственика не знае.
Тук случая мисля е друг,ще дам пари и колата няма да има документи!
Ами, няма такъв вариант..Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Не е купена - взех от роднина кола която то е купил.....не е като купих от роднина,а той как е я купил не се знае,може да е платена 2 дамаджани рИкия и въобще да не е виждал никой документи са това.
Таралеж в гащите - намери си друга такава и ползвай това за части ако си сигурен,че не е крадено и не го търси никой,че после контрата остава пак в тебе.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki98 Преглед на мнениевзех ТОЙОТА КОРОЛА Е11 1999 ГОДИНА 1.4i от един роднина който беше закупил колата преди време и я остави след известно време защото няма документи . След като взех колата искам да я прехвърля на мое име но има един проблем колата е на инвалид и е със софийски номера няма голям и малък талон . Единственото което ми идва на ум е да си изкарам едно пълномощно но нямам номера на личната карта къде е издадена и кога единствено имам ЕГН и име на собственика (който е инвалид и едва ли знае че притежава кола ) а не се знае и дали е жив. дайте идеи от къде да взема информация за собственика за да попълня пълномощното . и с това пълномощно да отида до КАТ изкарам двата талона след което да продам колата на себе си.
Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар