Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Е за това си купих
Свий
X
-
От: Е за това си купих
Мари Ан обаче кефи
Може да се повозимИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеПървоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеШ'са повозите, ама като те клепнат на Търтьовица, да не вземеш баирчето само на задно...
Возенето е важно!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеШ'са повозите, ама като те клепнат на Търтьовица, да не вземеш баирчето само на задно...Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Напред, назад, навсякъде
Тия същите продават и пинцгауер и унимог, там е още по забавна какатаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеВече знам от къде се пуска ал уиил драйва на г-то
Коментар
-
Е ти табло на 124ка не си ли виждал
АБС-а
ПП Обаче забелязвам че се заплесвате - на цедес вин номера не започва с VAGИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеНе бе, ти не ме разбра..
Аз питам заядливоИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ма вие колата забелязахте ли я?Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар