Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-накрая разбрах що е LED.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-накрая разбрах що е LED.

Е, най-накрая видях що е то ЛЕД технология. Преди 2-3 месеца купих за ПОРЕДЕН път ЛЕД крушки от известна верига магазини. Предишните същи от същия магазин бяха изгоряли бързо, затова запазих последните касовите бележки за бъдеща рекламация. Днес една от котилото беше изгоряла. При свалянето леко я изпуснах и счупих. Огледах тленните останки и О, чудо разбрах отведнъж що е то ЛЕД технология. Не съм егоист, за това я споделям и с вас. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170207/d89d157f3ad30db6dc0e2d97512c60c5.jpg[/IMG

От: Най-накрая разбрах що е LED.

Коментар

Сигурен ли си, че си я купил именно за ЛЕД?

Щото ако е вярно-може да ги поосъдиш лекинко, за измама, та после цял живот да ти дават лампи на корем.

Идиоти.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да губя време по съдилища едва ли. Иначе да, купих ги за ЛЕД. Показвам ги във форума за да знаят другите.

Коментар

Сега като зачетох касовата бележка виждам, че там си пише енергоспестяващи.
          При положение, че съм купувал за апартамента само и единствено ЛЕД крушки, явно етикета е бил подвеждащ. Както и да е, внимавайте с етикетите в Доверие Брико - тоест Бриколаж. Поздрави.

Коментар

Ми то си го пише-"доверие".

В българския вариант явно се възприема като "Имай ми вяра, пък аз ще ти пробутам каквото очакваш да си купиш".
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

тази крушка от 1 КМ се вижда, че не е лед

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X