Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за велосипед (градски)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за велосипед (градски)

Ами "Мустанг", не знам нищо за марката, с три скорости и контра. С капли 28".
    На истина не мога да кажа много за модела но малко го покарах и съм доволен. Втора ръка е и е доста под максимуна на бюджета който бях определил.

Коментар

Е браво бе, то можело и тънко да се мине, хаха Честито и с удоволствие да си го караш! На таквиз момчета като нас, старша възраст и дето сме отраснали с колелета и после с други работи, сега добре ни се отразява да повъртяваме педали, чат-пат. Моя Пасат единият е същи /само багажник му турих отзад, да има къде да връзвам щайгата / и с него без проблем си навъртам крайградско 40-50 км, на равно и на твърдо де. И на село имам едно такова, напълно оборудвано, някъде от към Ниската земя май дойде и за смешни пари спрямо новите.
      Рамката халюмин изглежда, или тъй са си го боядисали?

Коментар

Алуминиева е.
        Днес за първи път го карах до работата, тук има един наклон та изплезих езика. Много съм се разглезил с тия мотори...

Коментар

Споко, след месец ще го взимаш на втора, а след три месца на трета, тоя баир.
          Август ще ми се обадиш да търсиш нещо по-бързо.
          Имам де. Първото , дето ти предложих.

ПП. Дръж гумите на около 4 атмосфери. Не помня максимума, ако пише повече, вдигай на 0,5 под него.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Така,я и аз пак в темата.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mountain-bikes-17-trace-sport-sil-profile.jpg
Прегледи:1
Размер:95.8 КБ
ID:5747063

https://www.diamondback.com/trace-sport

Парите не ги гледайте,льжат тия.

От 2 дни сьм с това - 24 скорости шимано,дискови спирачки,дебеличка гума и мека предна вилица,единственото накичване му беше по-мека седалка.
            Оказа се,че много близо сьм живял до доста неща,5 милометра за нищо ги няма при положение,че последно сьм карал колело преди да се запозная с жената пьк на нея може да сьм и писнал вече,време мина.

Това толкова ми хареса,че взех мноооого подобно на големия син та да може да ме дьржи в поглед,а малкия наследи на големия 8те скорости с цяло окачване.

Майстора е прав много и се радвам,че не спестих с идеята Ма и това става............като се сетя едно време какво се караше и сравня с това................ПРЕПОРЬЧВАМ тия,като цена/качество и екстри по него си заслужава всеки лев тук,там при вас какво има вече не знам,но ако има подобие на това то трудно го бие нещо е тоя ценови диапазон.Имаше и по 5 бона баси,там не ми се мисли какво е.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Честито!

Коментар

Мерси,мислех,че краката ще ме болят,но за момента само задника,това върви само
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Хе , хе, Даймънбек е много яко.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Основата на яките ма за първо колело да дам повече пари от колата ми някак ми се досвидя.Излязохме да караме с малките,малкия спука гума и взе на брат си колелото пък големия се наложи да му купувам едно........на финала баси и колелетата,пак се увьртЕх........да не излезеш и ти с децата за 3 часа......няма угодия,малките цъфтят.

Сега съм харесал едно Фуджи за жената - 100 км вилица,24 скорости шимано,дискови хидравлични спирачки........та да може да гони бригадата,че тя кара един тежък бийч крузьр и как дойде баирче и ОП,ние сме на хоризонта.

Не е добре обаче,не знам 140ката достатъчно ли е широка да качи 4 колелета на тавана,релсите са широки колко нея и тия дни ще пада мерене.

Другия въпрос е Защо ме боли задника,но ме е срам да го задам.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Щото го не ползваш често, затова те боли
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                        Щото го не ползваш често, затова те боли

Рисково начинание това........пак и ползваш какво включва,че знам ли,21 век вече,да не натьртваш нещо изодзадзе?

Взимам дебела гелова седалка и карам лекичко,че после и лекичко ходя и ме гледат странно,поне си подстригах коаса,че иначе сьвсем модерен щях да бьда
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X