Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо в БЕЗПЛАТНИТЕ сайтове не може да се пусне обява със заглавие КУПУВАМ нещо си ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо в БЕЗПЛАТНИТЕ сайтове не може да се пусне обява със заглавие КУПУВАМ нещо си ?

Здравейте,
    случайно се натъкнах на това нещо наскоро неволно търсейки и чудейки се как да намеря нещо,реших да пусна обява в сайт рекламиран като такъв за безплатни обяви с заглавие Купувам.

С изненада установих не след дълго когато я видях модерирана че,не могат да се пускат обяви с префикс КУПУВАМ като учтиво ми беше посочен член от общите условия според които обяви за купуване на вещи за ЗАБРАНЕНИ без обяснение защо.

Някои има ли идея защо се прави това .......!

Това е втора тема която пускам по този въпрос,понеже първата явно не съм я формулирал правилно, там имаше името на сайта и Ясен я заключи.

Питам ТУК във форума защото е Форум тоест място за обсъждане и разискване на разни теми което се посещава от разнообразна аудитория.

В сайтовете за БЕЗПЛАТНИ обяви няма кого да попиташ за каквото и да е там всичко е обвързано с печалба ,печеля от теб търпя те не печеля МОДЕРИРАНО и точка.
    Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
    Място и хора към които да принадлежи ...

От: Защо в БЕЗПЛАТНИТЕ сайтове не може да се пусне обява със заглавие КУПУВАМ нещо с

Първоначално публикуван от Николай Колев Преглед на мнение
    Здравейте,
    случайно се натъкнах на това нещо наскоро неволно търсейки и чудейки се как да намеря нещо,реших да пусна обява в сайт рекламиран като такъв за безплатни обяви с заглавие Купувам.

С изненада установих не след дълго когато я видях модерирана че,не могат да се пускат обяви с префикс КУПУВАМ като учтиво ми беше посочен член от общите условия според които обяви за купуване на вещи за ЗАБРАНЕНИ без обяснение защо.

Някои има ли идея защо се прави това .......!

Това е втора тема която пускам по този въпрос,понеже първата явно не съм я формулирал правилно, там имаше името на сайта и Ясен я заключи.

Питам ТУК във форума защото е Форум тоест място за обсъждане и разискване на разни теми което се посещава от разнообразна аудитория.

В сайтовете за БЕЗПЛАТНИ обяви няма кого да попиташ за каквото и да е там всичко е обвързано с печалба ,печеля от теб търпя те не печеля МОДЕРИРАНО и точка.

Що не пуснеш още 5 теми с абсолютно безмисления тук въпрос? Кой точно очакваш да ти даде отговор тук, след като администрацията на сайта Х не е счела за нужно да ти дава обяснения?!? Единственото, което евентуално ще се получи тук е чесане на клавиатури.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

От: Защо в БЕЗПЛАТНИТЕ сайтове не може да се пусне обява със заглавие КУПУВАМ нещо с

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Единственото, което евентуално ще се получи тук е чесане на клавиатури.
      Според скромното ми мнение в последните години почти само това се прави във форума.
      Нещо ново има в темите за състезания, че постоянно има ново събитие, но в останалата част(визирам офроуда)-всичко си е дъра-бъра, какъв джип да си купя-ами жълт, аааа, те жълтите свършиха...

Виж в политиката ври и кипи, ама щом имаме и такъв подфорум, няма начин...

Иначе на въпроса на адаша-според мен който търси да купи нещо винаги търси кой какво продава. И рови и се ориентира за цени, качество, и т.н.
      Ако има раздел "купувам"-всеки ще си предложи стоката, а в тези сайтове както е известно е наводнено от търговци. Няма лошо де, ама ако пуснеш обява, че купуваш часовник(примерно)-ще получиш 20-30 оферти от търговци, и най-вероятно нито една от частен продавач.
      Защото продавача си обявява стоката, и чака някой клиент да я хареса, а търговците си имат хора да следят кой какво търси и да го предлагат.

Лично мнение, може и да няма нищо общо с действителността, просто размишлявам на глас, и "чеша клавиатурата"
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Подобни теми се ползват главно за ташак, пък и разделът предразполага, но в тази човекът пита сериозно. Впрочем, Кольо и сериозно отговаря.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Кольоооо,Кольо....
          Ако беше пуснал обявата в купувалник,да седи,и да ти отговорят.
          А ти?...
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Най просто казано който плаща той поръчва музиката . Собствениците на сайта така са решили така процедират и не дължат обяснение на никой . Четеш правилата ако те устройват ги спазваш ако не просто не влизаш повече . Почти същото е като тук
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ми ей ти бизнес идейка - направи купувалник.сом
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                Най просто казано който плаща той поръчва музиката . Собствениците на сайта така са решили така процедират и не дължат обяснение на никой . Четеш правилата ако те устройват ги спазваш ако не просто не влизаш повече . Почти същото е като тук
                Това е ясно като бял ден.

Просто останах много изненадан от пояснението че,обяви с префикс Купувам не се допускат.

Прозвуча ми като забрана за продажба на наркотични вещества,не можах да си обясня с какво едно търсене за купуване на нещо накърнява или застрашава нечии материален или някакъв интерес това е !

Извинявам се ако питането ми в тази тема е щуро но не знаех къде да попитам и реших нали е форум да потърся съвет за това дето ме интересува.

Благодаря на всички отзовали се по въпроса, вече сичку ... ми се изясни.

На модераторите за малко излишно строгия тон им Прощавам не им е лесно да поддържат дисциплина във форума.
                Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
                Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X