Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes g63 amg 6x6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes g63 amg 6x6

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
    Колеги моя въпрос за газовата е серйозен.., един приятел преди малко се обади и ми каза че можело да стане само обикновенна газова с плочка веднага след въздушния филтър... нещо не ми харесва тоя вариянт, а докато се чудя ще вземат да го купят
    Несерьозни в тая тема няма. Потърси 300 литра бутилка/поне до Търново да стигнеш без да зареждаш/, но трябва да осигуриш и място за три резервни гуми. Ако е бил дядото виж за ръжда отдолу, че може да клецал циганки по къра докато бабата пали турското чудо. Ако обаче има издраскано около врътките на на парното- значи предимно е била бабата офроуд.
    Ако колана не се връща не е меродавно- може бабата да е слаба и да не са и увиснали ненките до пъпа.
    Абе кво да ти кажа -прегледай го и ако е читав капарирай.
    Последно редактирано от //Радо//; 15-01-17, 20:10.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Взимай, аз имам плочка и въздушен филтър със се корпуса от ВАЗ 2105, неупотребявани, ще ти ги дам изгодно.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Стига сте разваляли хубавата тема с този газ.

Само нафта!
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Само нафта!
          Е добре де сега ще пита кои дизели са добри. Темата отиде до май месец. Ще излезе новия модел, ще го пуснат на 1,2 млн. ,там пък няма какво да посъветваме човека. Нали затова е форум. Да се споделят преки впечатления. Ако може няколко.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Само нафта!
            И на олио.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Колеги и аз обичам дизела ама нещо не ми се занимава със смяна на двигател, а и зимата бая проблеми има с нафтата.... Май ще го мисля нещо с частите от ладата на колегата. Иначе е запазен ръжди няма, но е с десен волан... затова и цената е добра Човека го дава даже регистриран с напълнен климатик за няма и 450000 лева,
              0-

Коментар

Ако климатика е напълнен с уиски, изобщо не се замисляй!

Коментар

Таман като остане в калта, какви пържени картфки ще спретна в тоз леген отзад, сите мечки в гората ще събера!
                  Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                  0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
                    Колеги и аз обичам дизела ама нещо не ми се занимава със смяна на двигател, а и зимата бая проблеми има с нафтата.... Май ще го мисля нещо с частите от ладата на колегата. Иначе е запазен ръжди няма, но е с десен волан... затова и цената е добра Човека го дава даже регистриран с напълнен климатик за няма и 450000 лева,
                    С тва да беше почнал !
                    Спокойно мое да го изклатиш с още 50.

... и ако има зимен комплект гуми, зЕми и него в цената.
                    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Нямаше картофки

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:111.jpg
Прегледи:1
Размер:90.5 КБ
ID:5740293
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колега няма начин неще да сваля повече че е платил данаци и винетка за тая година, а и 6 нови гуми малатеста е сложил човека.... А за легена не съм мислил но като гледам май на джакузи ще го правя. Климатика и на мен ми се искаше да е с уиски но при теста се оказало че било слабо, все пак си е расова машина. фабрично се пълнел с някакъв си Абсент но тук нямали и го напълнили с Мастика но за сега работи добре май.
                        Още един последен въпрос Ако му сложим обикновенна газова дали ще пали при ниски темперетури фдиректно на гас, или ще трябва да мисля някаде и резервоар да му слагам.....
                        0-

Коментар

Е ако в легена е фритюрника, може да палиш с останалата жар от картофките. А и няма да се пълни със сняг и да трябва да се рине.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Е то си върви комплект щото на портален се прави елементарно.

....
                            Значи, понеже в духа на Форума трябва да пазим темата чисто техническа ще споделя, че уж си прав, ама гениите от АМГ явно не мислят така и в квадрата не са сложили системата за помпане... Лично за мен голямо разочарование... не на шега - все тая на кой ще го продават, ако ще правят рошава гарга е редно да се стараят над детайлите.
                            Technical Rescue Direct - life lies in courage
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                              Значи, понеже в духа на Форума трябва да пазим темата чисто техническа ще споделя, че уж си прав, ама гениите от АМГ явно не мислят така и в квадрата не са сложили системата за помпане... Лично за мен голямо разочарование... не на шега - все тая на кой ще го продават, ако ще правят рошава гарга е редно да се стараят над детайлите.
                              Трай ся. Дали са ми правата да правя афтърмеркет доработки. Не разваляй заверата.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако се откажеш -обади се, че мисля да уча малкия вече да кара. Мисля от малолитражки да го свиквам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X