Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes g63 amg 6x6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes g63 amg 6x6

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
    Е вече ме убедихте, ще преглътна цвета - записвам се да взема два!
    Ама кеш нали? Тоя от първия пост.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Да беее, сега ще изтичам да изтъркам няколко билета и стискайте палци!
      П.П. след майтапа, гледах им едно представяне по Дискавъри, наистина са много хубави ама...
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Ето го батко бе

Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнение
        И моя принос:

[ATTACH=CONFIG]877920[/ATTACH]
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За този ли става въпрос?
          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

Коментар

За този ли става въпрос?

МногУ грозен,то това грозде кисело!
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Ето го батко бе
              От Графа до вас чак ли е успял да стигне? Вероятно си има вграден маршрутизатор за избягване на завои по тесни улички с паркирали автомобили. Иначе нямам обяснение.

Това ми напомня за "Моето семейство и други животни" на Дж. Даръл. И по-точно как купили голяма пожарна кола за малко градче с тесни улички на о. Корфу. Обикалял си камиона по околовръстното, докато хората гледали как пожара си гори. Затова вероятно за офроуд ще е много подходящ. Единствено ме спира, че ми е къс гаража.
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Мостовете са портални.

Не че собствениците му знаят за кво са им портални мостове. Едното го кара една кака дето идва на бюти салон до нас
                Я вземи я питай дали знае, че има CTIS То не е по малка благинка от порталите....
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

...
                  Единствено ме спира, че ми е къс гаража.
                  Начи, у тоя с легена, спокойно си меташ дваесе торби цимент, после песак и некоя тухла, и си го дострояваш колко ти е кеф.

Тоя с легена за село е по-добре, та глей в бързината да не ти набутат другия.
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                    Я вземи я питай дали знае, че има CTIS То не е по малка благинка от порталите....
                    Е то си върви комплект щото на портален се прави елементарно.

Но като цяло мисля други неща да я питам
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

От Графа до вас чак ли е успял да стигне?
                      Не беее, каката до нас къде идва е с тоя на квадрат, а не с 6х6-то

Коментар

Аз не смеем тука да питам за куфар за 15-20 бона, някой се престрашил за милиони
                        Всеки трети е шести

Коментар

Колеги абе да попитам тоя с 3 та моста с къв двигател е... понеже вчера изпадна един на далавера но се чудя дали няма да ми е висок разхода Дали ще стане добре на гас.. И дали ще мога да сместя една 140 литрова бутилка на мястото на резервоара понеже я имам втора употреба в мазето... Иначе това дето ми го предлагат го е карал някакъв дядо и е бая запазен
                          0-

Коментар

Първоначално публикуван от krikoto Преглед на мнение
                            .... защо са му поставили ограничение на скороста от 160км/ч....
                            Размислих се затова, възможно ли е производителя да очаква потенциалните купувачи да не познават знаците, или аеродинамичната му форма на тухла четворка не позволява такива скорости?
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Размислих се затова, възможно ли е производителя да очаква потенциалните купувачи да не познават знаците, или аеродинамичната му форма на тухла четворка не позволява такива скорости?
                              Тухла четворка е късата база или с много уговорки дългата. Това евентуално некъф итонг може да дойде

А що се касае до скоростта - абе урал-а 6х6 колко дига? Че те май са еднакви на тегло и размер (Гейката е 4.5 тона)

Коментар

Колеги моя въпрос за газовата е серйозен.., един приятел преди малко се обади и ми каза че можело да стане само обикновенна газова с плочка веднага след въздушния филтър... нещо не ми харесва тоя вариянт, а докато се чудя ще вземат да го купят
                                0-

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X