Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се печели от генериране на трафик в интернет?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се печели от генериране на трафик в интернет?

Здравейте,

не съм запознат с тези нови технологии и начини за "печелене"на средства от интернет и затова реших да Ви попитам от чисто любопитство.

На кратко интересува ме по какъв начин се осъществява този процес,ако примерно имам интернет страница и тя има определена посещаемост от потребители които се интересуват от съдържанието и я посещават 50 или 60 000 пъти дневно какво става на кого му представляват интерес тези ежедневни посещения от потребители на мрежата.

Може ли някои да ми отговори с думи прости?
    Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
    Място и хора към които да принадлежи ...

От: Как се печели от генериране на трафик в интернет?

И аз не съм много в час с тези неща, но доколкото ми е известно-страница която има много посещения е много по-привлекателна за рекламодателите.
    Та оттам и мерака за много посещения.
    Парите идват от рекламодателите, не от потребителите.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Парите идват от рекламодателите, не от потребителите.
      То ясно че идват от рекламодателите но не ми е ясен принципа на работа.

Коментар

Ми има си брояч на посещенията на сайта.
        Този брояч се показва на рекламодателя(той си проверява дали е истина де), и ако прецени, че си заслужава да рекламира в сайта-дава парите и му слагаш рекламата.
        Това е принципа, а има толкова много детайли, че е по оплетено от свински черва.
        Това таргет поколение,това дали ще рекламираш гуми за коли или парфюми, това на каква възраст са масовите потребители, какви са настроенията в сайта, кое се намира за нормално, и кое не, и още безброй критерии, са от факторите които карат даден рекламодател да рекламира при теб, или да те подмине.

За да е по-гадно-сайтовете на рекламодателите броят откъде им влизат посетителите(нали затова рекламират при теб), и ако се окаже, че са сгрешили в преценката си-повече няма да рекламират при теб.
        Ама и обратното си важи де.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аха започна да ми се прояснява,тоест с две думи няма нужда да се търсят рекламодателите ами техните умни сайтове си наглеждат нета и като видят потока на потребители че трайно се е насочил към някой интернет страница евентуално проявяват интерес да рекламират там.

Коментар

На времето доста хора с това си изкарваха прехраната да щракат непрекъснато по разни сайтове .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              На времето доста хора с това си изкарваха прехраната да щракат непрекъснато по разни сайтове .
              Какво значи да щракат , да правят кухи посещения ли, не те разбрах?

Коментар

Рекламата в интернет все още е на принципа проба-грешка.
                Аз специално се отказах да влизам във вбокса заради прекалено многото реклами. Не, че не влизам съвсем ама ако преди съм го отварял 5 пъти в седмицата сега го отварям два пъти в месеца.
                От продуктите на "милка" се отказах пак така и то заради реклама в оффнюза. Не, че рекламата беше лоша но беше изключително натрапчива - всеки път като отворя статия рекламата грейваше в пълния си блясък! Не знам защо са решили, че ако съм принуден да гледам рекламата им 60 пъти на ден ще си купя продукта им... Тъкмо на против! Тъкмо тази натрапчивост ме отварти до такава степен че от техен потребител станах потребител на сходни стоки само че произведени от директният им конкурент!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев Преглед на мнение
                  Какво значи да щракат , да правят кухи посещения ли, не те разбрах?
                  Има сайтове, в които се регистрираш и те ти плащат пари за да гледаш нечии реклами. Но парите са малко, нещо от порядъка на 0,001$ на реклама.
                  Като обикновенно има условие, че трябва да се заработят най-малко 3$ за да ти преведат пари в paypal. И най-често има дневен лимит от по 20-25 реклами.
                  Това е "щракане", но се навъдиха и много SCAM сайтове, аз лично изгорях с 44$ от уж проверен сайт....оказа се, че съм проспал промяната на собствениците на сайта,
                  което обикновенно е индикацията, че нещо вече не е наред....
                  Иначе генерирането на трафик е друго, защото това е заглавието на темата и с най-общи думи колегата Кольо го обяснил
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                    Има сайтове, в които се регистрираш и те ти плащат пари за да гледаш нечии реклами.
                    нямах предвид това, а това което колегата Кольо го обясни.

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                    но се навъдиха и много SCAM сайтове, аз лично изгорях с 44$ от уж проверен сайт...
                    А това какво означава.

Коментар

Уфф писах и си формулирах поста около 20 мин за да успея да синтезирам цялата информация,
                      когато му дадох публикувай мнение страницата отказа да се зареди...
                      Честно казано нямам нерви да го пиша наново.
                      Иначе моето обяснение бе за това какво се разбира под "щракане по сайтове"
                      Ако си заинтересован потърси Pay-To-Click или PTC има доста изчерпателна информация на български език,
                      за това в най-популярните сайтове какви стратегии се прилагат, най-вече при използването на реферали.
                      Както и как да следиш и да се пазиш от посочения от мен SCAM.
                      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Благодаря,Владимир Владимиров ще се възползвам от насоките ти и ще прочета което ме интересува.

Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X