Да систематизираме резултата, според както е получен:
Една вечер,като се прибирах от работа налетях тайфа монахини в една бая тъмна уличка та щях да се спъна ама ги стигнах пък те излязоха разбрани и тъкмо да им се изповядам за всички бъдещи грехове и да поискам прошка, вземаха че се оказаха активистки на Идил действащи под прикритие и искаха да ме вербуват за игумен и опакован с динамит около кръста ама дължината на опаковката не ми беше по мярка на талията затова ме омотаха със сиво тиксо и "стреч"-фолио да отслабвам като отида в рая при девиците ама като немам GPS трак за пътя до там, току виж съм се оказал в ада и там аз ще съм девицата.... пък тогаз- я кемъла, я кемъл драйвъра надявам се да не ме усетят дяволите,че ще вземат да ме изгонят и от там и после като разберат, че и Свети Петър ме е задявал, ще го увият и него с тиксо , ще го изпратят на Господ та нема да има кой да отключи рая за другите, и току виж някои девици не могат си направи бройката дъски за стълба, че да излезнат от дупката и със шарени прашки, ще си артишат бадява без да помнят началото на изречението.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар