Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за връх Козница?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за връх Козница?!

Здравейте,

трябва да се кача на връх Козница от към село Осеновлаг. Там има кула на НУРТС до която трябва да стигна. Кулата е ниска и не мога да я ползвам за ориентир при изкачването, защото не се вижда. Говорих с хора от НУРТС базирани във Враца и казаха, че няма проблем да се кача щом имам гуми, проблемът ми щял да бъде да се ориентирам измежду многото пътища и разклонения. Въпросът ми е има ли някой колега, който може да ми помогне с напътсвия или трак за Гармин.
    Преди години бях минавал от Бов през Тръстеная, Седемте престола до Осеновлаг на пряко, но за съжаление не си пазя трака. Такъв трак също би ми помогнал да съкратя дългото и скучно заобикаляне по асфалта през Елисейна до Осеновлаг. Но основното ми питане е за Козница. Ще почерпя!
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

От: Питане за връх Козница?!

Колегите от НУРТС не могат ли да те заведат до обекта ...в момента и аз водя външни на подобен обект. Гледката от горе не е за изпускане Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20161026_092149.jpg
Прегледи:3
Размер:25.8 КБ
ID:5732357
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Във Враца са и за петък са заети. Ще опитат да свалят трак от техния GPS ама, както казаха компютрите не са им силната страна, та не знам дали ще се справят.
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Утре ли ще ходиш?
        От Осеновлаг пътя е приличен и излиза точно в подножието на Козница. Преди 2 седмици минах от там с мотор и не водях нещо което може да затрудни обикновен джип. На истина пътя се разклонява на доста места, най вече към сечища но съм сигурен че ще се оправиш.
        Имай предвид че днес или итре може да падне снежец а малко сняг, Козница си е на 1600+ метра.

Коментар

Благодаря ти за информацията. Ще се качвам петък при условие, че не вали дъжд, защото горе на кулата ще трябва да слагам антени и да правя тестове, което ще ми отнеме поне 3 часа на открито. Ако вали ще отложа, колкото и да не ми се иска за другата седмица.
          Георги Танев (0+)
          Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X