Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За топлата вода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За топлата вода.

Ми то приятелите са за това-да помагат в нужда...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз само тайно на уше ше и кажа как студената вода става топла. Все пак много хора четът и не е редно да се разгласява такава тайна.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        ...Затоплям води всякакви! ....
        Брейййй .....

ПС. Ти глей само да не те прочете Цецка Цачева , че и тя е за къпане .
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Мамата маматааа ....
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Хайде, хайде - който разбира на топлата вода тука се спира:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:r2arz9O.jpg
Прегледи:1
Размер:86.0 КБ
ID:5732206

"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
              Хайде, хайде - който разбира на топлата вода тука се спира
              Ама верно е голям крокодил...
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Особено в задните крака!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                  Ама верно е голям крокодил...
                  Явно на нея няма кой да и го каже
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Щом и мама намесихте, работата е сериозна.
                    Сонче, говориш ми едни неща, които не са ми ясни, сега значи че и огъня и бакъра ли трябва да откривам? Много сложно ми се вижда.
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                      За любителите на конспиративните теории има, но за нормалните хора няма.
                      Айде бе! Ти ще кажеш че нема!

'Начи, Виве, вземаш един така по разлат съд, пълниш го с 10 санти вода и го оставяш на слънцето заранта.
                      Къмто късния следобед имаш слънчева топла вода топла вода, дето нема да та ощави, като Митрето.
                      Чувал съм, че същия ефект се постигал с 200 лварел, боядисан с черна матова боя, монтиран на покрива.
                      Хем топла вода, хем нема да откриваш огиня.
                      Ама мъж па си требе- да ти качи варела на покрива и да направи ВиК инсталациЙ.

Ама Сончето явно е от друго- по-напреднало технологично племе, та е стигнала до огъня вече. Сигурно покрай стърготините от дърворезбата...
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Въртят, сучат и все мъже ми пробутват.... Аз ако търсех мъж, щях да пусна такава тема. Та задръжте си офертите от тоя тип и се концентрираме на водата.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                          Въртят, сучат и все мъже ми пробутват.... Аз ако търсех мъж, щях да пусна такава тема. Та задръжте си офертите от тоя тип и се концентрираме на водата.
                          Е добре де -ти понеже си багерче, а си имаш и кранчета- сама мо'е 'а си га турнеш варело на покрива. И мАже за топленето на водата ти не требат.
                          Ама как ще си я държиш топла до зимата- си е твой проблем, дето ще го мислиш.
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

А, това ще е лесно, ще я сложа в буркани.

Коментар

Голяма ми е дилемата, моля помагайте. Имам студена вода, която ми е твърде студена, за да я ползвам по тялото си. Някъде четох, че имало вариант студената вода да се стопли. Някой пробвал ли е? Никъде не намирам информация, а уж всичко изчетох.

Моля ако някой е пробвал, да сподели опит.
                              Обикновено, като се случи така, да имам студена нестоплена вода само, знам, че някой е спирАл газта. Отивам при котела и натискам едно копченце "resеt", и топлата вода се появява. Та, разтършувай се у вас, намериш ли такова копче - натискай. Напълно е възможно и да откриеш чудото на топлата вода така...

Коментар

Въртят, сучат и все мъже ми пробутват.... Аз ако търсех мъж, щях да пусна такава тема
                                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=155604 Тая отече без да стане ясно дали намери
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X