Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Простотии на Джо и Гагич

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Простотии на Джо и Гагич

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Ми той ги бил настанил у цРъквата си? Много страшно!
    Църквата негова ли е ? Предполагам че си е отишъл не толкова по собствена воля а за да му набият канчето да не се занимава с неща които не са работа нито на него нито на църквата .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Църквата негова ли е ? Предполагам че си е отишъл не толкова по собствена воля а за да му набият канчето да не се занимава с неща които не са работа нито на него нито на църквата .
      Глей само като дойдат бъртушките да се не наложи да бегаш ти с адвокатската ти рода и да търсите помощ от "Caritas Internationalis"
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Човека е адвокат . При нас с тебе нещата ясни с ясно измерими и видими параметри подчинени на едни закони които не са променяни поне от 1000 години . 2 + 2 е 4 не 44
        Не съм адвокат, другарю.
        Ама си бил То нали знаеш бивш негър ; бивш член на партията и бивш адвокат няма другарю
        В районният съд .

Прокурорът : "Аз обвинявам Инженера за твърдението му , че 2+2 = 4"

Адвокатът : "Протестирам ! Клиентът ми ( Инженера) не го твърди това , а учебникът по Аритметика .Имам и свидетел. Гус`ин Съдия , моля да призовете моя свидетел , Политикът!"

Влиза Политикът . Съдията към него : "Вие , г-н Политик , виждали ли сте черно на бяло написано че 2+2=4?"

Политикът : "Аз смятам , че обвинението на г-н Прокурора е поредната инсинуация , насочена да очерни името ми и респ. да компрометира името на моята Партия . А както е известно само тя защитава обикновените хора и полага грижа за развитието на Държавата .Защото ние сме направили толкова толкова много неща , които се виждат от всеки , въпреки че сегашната власт се опитва да ги игнорира . Но като дойдем отново на власт ...."

Съдията го прекъсва : " По същество , по същество ! "
        Политикът : "Моля да не ме прекъсвате ! "

............

Ээээхххх , не е лесно ....и просто. Като в математиката ....
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Другари, "инженер Ганев" беше станало нарицателно в Мамковината ни по времето на ТЗВ. Всеки втори българин беше "инженер". Да не говорим за пълчищата "лейтенант-инженери", бълвани от военните училища, особено тия "л-т инж." със специалност "ДВГ", дето не знаеха от коя страна са моторите на "Шкодите" и "ЗАЗ"-овете и ги търсеха под предния капак. Верно, нещата се обърнаха, сега всеки трети българин е адвокат (ама аз не съм), въпреки това хич не ми се надувайте, молим ва?
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Глей само като дойдат бъртушките да се не наложи да бегаш ти с адвокатската ти рода и да търсите помощ от "Caritas Internationalis"
            Спокойно аз ще ги посрещам заедно с руския посланик
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Спокойно аз ще ги посрещам заедно с руския посланик
              А очко побрееш?
              (гугъл-транслейт не помагааааааа )

Коментар

...
                Тебе банвали ли са те изобщо? Мене три пъти. Скоро и завинаги
                Сега погледнах темата.

Гагич, Боголюбе, дръж се малко по-прилично, моля те, да не те изтрЕскат завинаги, че такъв циркаджия като тебе нЕма у целия Форум, и ше ми липсваш.
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Гагич десети ден синьото сирене по твойта рецепта доникъде не е

Само дето е поизсъхнало все на вкус си е овче.
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

Лоша суровина и неспазен технологиЙ. Що го отваряш и проверяваш? Приличаш на онова дете, дето засадило костилка от череша в саксия и всеки ден я изравяло, за да види дали е покарала. Нищо - на Кокчо рецептата вече я имаш: смес между масло, синьо сирене и бяло. Каквото и да стане, сместа си е смес, сигурно ще бъде вкусна.
                    Можеш да отделиш една част от нея сега и да мушнеш във фризер - за да се увериш, когато приключи "производственият цикъл", че крайният продукт ще бъде един и същи: смес между масло, синьо сирене и бяло сирене. Без значение къде и колко е стояло и колко пъти като вуду-кукла си го мушил с шишове.

Коментар

Лоша суровина и неспазен технологиЙ. Що го отваряш и проверяваш? Приличаш на онова дете, дето засадило костилка от череша в саксия и всеки ден я изравяло, за да види дали е покарала. Нищо - на Кокчо рецептата вече я имаш: смес между масло, синьо сирене и бяло. Каквото и да стане, сместа си е смес, сигурно ще бъде вкусна.
                      Можеш да отделиш една част от нея сега и да мушнеш във фризер - за да се увериш, когато приключи "производственият цикъл", че крайният продукт ще бъде един и същи: смес между масло, синьо сирене и бяло сирене. Без значение къде и колко е стояло и колко пъти като вуду-кукла си го мушил с шишове.
                      Готлиб, като те чета се сетих за един виц. Имало един златотърсач, ама голем кутсуз. Години копАл и - нищо. Ама една нощ, докато спял, му проговорил Вътрешния Глас. "Иди в пълнолуние на хълма с удареното от гръмотевица дърво, и от сянката на дървото премери 5 стъпки на изток, и след това 6 и 1/18 педи на юг. На това място копай 3 метра надолу и ще намериш много злато"

Нашия станал на другия ден (тъкмо било пълнолуние) и вечерта отишъл на въпросния хълм. Премерил каквото и както трябва и почнал да копае. Метър, два, три... Няма злато. Вътрешния Глас - "Копай, копай, сигурен съм, че тука има злато". Нашия копае - 4, 5 метра. Злато - йок. Вътрешния глас - "Копай, копай - няма начин да няма злато". Нашия копае... 6 метра... дзънннннн. Фърлил кирката... "АААААААА, ЗЛАТОООООО!!!!"... Вътрешия Глас "Я, верно бе.. злато, не може да бъде"
                      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

Като не слушаш вътрешнофорумният глас и ползваш

Лоша суровина и неспазен технологиЙ.
                        Сега се вслушай по-внимателно.

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                        ... Вътрешия Глас "Я, верно бе ... не може да бъде"
                        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                          Готлиб, като те чета се сетих за един виц...
                          Брадат виц, аз го знам във версиЙ че закъсал в пустинята пътешественик (счупила му се "Тойотата" ) търси вода, щото умира от жажда... и вътрешният глас, след като го е накарал да копае на 10 метра дълбочина в горещия пясък "под жежко слънце в жежкий пек" ( © дяда Вазов) изненадано възкликва "Я ?! Вода ?!"
                          Аз моето сирене не го пипам, ще го отворя на 23-ти того и ще пусна отчет. А вие си купувайте по 50 ойро килото!

Коментар

Все за 10 дена щеше да е тръгнало нещо. Пък то...бЕло...

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                              Ами ако е "обезсолявано" сиренето в (хлорираната) чешмяна вода, какво очакваш? Все едно си напръскал мухъла с "Церезит". Може пък и да не е сирене изходната суровина, макар, че Росен твърдеше май, че от някаква мандра го взимал... Нищо-нищо. Аз ще си хапвам домашно "заразено" синьо сирене, пък ти и Търтея организирайте форумна екскурзия до "Пещерата РокфорД"

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                                СпОко бе. Ше има пенецилин. Виж на вкус нямам идея как ще стане.
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X