Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бат Ицо в пълния му блясък
Свий
X
-
От: Бат Ицо в пълния му блясък
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНякой да е очаквал нещо друго?
Футболист...
Коментар
-
Абе да съсипеш сватбата на дъщеря си - колко акъл да имаш .. Независимо от попрището, на което се изявяваш.Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Абе има си хем прости, ама и кротки футболисти, знаят колко им е пипето и кротуват...А Ицо какво му пречат всички хора, какво иска да демонстрира...?0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение...знаят колко им е пипето...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеПоредната изцепка,дано е последна...Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнениеНе бъди елементарен...
Да, най-вероятно ще кажеш някое име, за мен е без значение, щото от много години не ме вълнува този театър, но като правило-умен спортист няма. Особено пък български футболист. Бокса и борбата са недостижими, но футболът ги следва плътно.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...като правило-умен спортист няма...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДавай де, опровергавай ме.
Пак казвам-може да се дадат много единични примери, но правилото си остава.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар