Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за шумни съседи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за шумни съседи

В блока срещу нашият,има баща и син,които почти всяка вечер от 22:00 започват да се веселят.Силна музика,пиратки от време на време.
    През деня спят,и вечер за започва...
    Какво опитахме:
    -Пращане на полиция - входа е заключен и не могат да влязат(или не се и опитват).
    Гасят се лампите,спира се музиката и се стърчи на тересата докато си отидат.И после пак така до 01-03 часа.
    Това се повтаря с почти всяко едно идване.

Как мога да приключа този тормоз?

п.с
    Както казва героят Динко - и "дъненето" е вариант,но засега се въздържам.
    Странно е как ги търпят комшиите,на етаж са по 4-5 апартамента,5 входа 12 етажа?Това не мога да го разбера.Полицията се появява след наше обаждане...,иначе не.
    Аз съм на около 400 метра от тях.
    И в момента се пуска мазна чалга...

От: Съвет за шумни съседи

Следващата тема в раздела, пусната е от Кольо ...
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Срещу нас навремето започна строеж на къща. Лято, жега, най-хубаво се спи сутрин на хладинка, ама тогава е и най-хубаво да се работи. Опитах се да се споразумеем поне рязането с флексове и думкането с чукове да се отлага за по късни часове, ама не. Забелязах обаче че в най-голямата жега майсторите пийваха по биричка и полягваха за 2-3 часа под един навес на двора. Тогава настъпи моето време - излизах с моторната резачка на моя двор и форсирах докато им свърши почивката. Накрая те поискаха да преговаряме и се разбрахме кога да се и кога да не се шуми.
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Що не направиш комбина с някой от съседите да отвори на полицията - или да си даде телефона и да му звъннеш като дойдат, или просто да ти даде ключ за входа за малко да си го копнеш. Може би ги е страх от съседите и затова не смеят да се обаждат, мазните чалга-селяндури са доста агресивни като цяло.
        What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Ходи се до РПУ-то и се пусна жалба.Сега кварталният е наред.
          Ако зависише от мен,да съм ги изгърбил вече.Ама жената все е от търпеливите.Една вечер вече са тихи,ще видим тази как ще е.
          Те са в блока отсреща.Направо съм смаян как от толкова хора които живеят около тях,един не каза мрън.А има такива и с малки деца.....

Буквално спят целият ден,и вечер започват.Жената е две седмици почивка,и не ми е споменавала да се вдига от тях шум.
          Нямам нищо против да се веселят,но да спазват часовете.Дори и да прекалят веднъж в месеца,пак се ядва.

Коментар

След жалбата и разхаодката на кварталният,имаше почивка точна 5 дена.Снощи в 00:00 се започна пак.
            Мазна музика,викане,пляскъне с ръце.Отново се обадих на 112,пратиха патрул и се усмириха.
            Наистина започна да ми писва.
            Ще ходя пак до РПУ-то,да видя квраталният ще си свърши ли работата за която получава пари.

Коментар

Ако входът им не се заключва и ел.таблото им е в този вход, минаваш, дърпаш шалтера или само техният и се прибираш весел и щастлив.
              "Всеки ден ще е така, до победата".

Коментар

Заключва се,иначе да са останали без бушони.Засега кротуват,сигурно са на море...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X