Ама верно безсмислена тема.., би ли наистина аргументирал това категорично мнение и то в навечерието на финала...що за критика или пушиш същата трева като Юлиян Вучков..
Не е важно кой какво мисли, това, съдиите, хм...слепи глухари, на конкурса има само един изпълнител и той е българин, на конкурса има само една песен и тя е на Поли Генова!
Ами не ти отива - като цяло от участието ти във форума, това изказване не ми седи като да ти е на нивото. Упорстването, след класиране на четвърто място - хептен.
ПП
Патриот ми се ще да съм, но предвид това в каква компания ще се окажа, се въздържам да се определям така.
И то ако се вземели предвид гласовете само от страните на ЕС /така казаха, а и тя лично/, нейните били най-много.
Ето затова говорих в онази друга тема за самосъзнанието, ама бях погрешно разбран. И типичен пример-Божич и сигурно много като него въпреки доброто класиране твърди, че не било нищо кой знае какво станало, а други твърдят обратното-това е най-доброто класиране на българин на Евровизия, вота бил политически, нашата заслужавала класиране по-напред, всички страни от ЕС са гласували за нея и т.н. Така имам предвид, че трябва да се говори, което даже е подкрепено с факти.
Все пак пред нас са многомилионни държави, плюс един континент (пък ако погледнем териториите на Русия и Украйна, още 2/3 континент и то голям). Аре малко по инак да се изказваме!
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
въпреки доброто класиране твърди, че не било нищо кой знае какво
Определено личи умението Ви да не четете системно и да използвате части от нечие изказване за коментарите си! Това не е само в този случай. Примери бол! От друга страна, къде отиде толерантността? Не Ви харесва нещо и...Започват наставления с менторски тон: -Тук се слуша мойта дума, аз съм капитан!
Иначе, пак трябва да обяснявам за сестрата.
Никой ли не проумя, четвъртото място, само за себе си е успех, но на фона на очакванията си е пълен провал, като темата и коментарът ми е за очакванията. Ето това имах на впредвид!
Коментар