Ясно...да не си купуваме българско...е наздраве по тоя случай
Санде, Колчо ти го рекна бе- не си купувай неговото производство (хи,хи,хи).
Нали той си знае, как е работил из онея дни, коги не го пусТнаха на събора.
Назкайве!
Последно редактирано от dedoKoko; 16-09-17, 12:57.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Санде, Колчо ти го рекна бе- не си купувай неговото производство (хи,хи,хи).
Нали той си знае, как е работил из онея дни, коги не го пусТнаха на събора.
Назкайве!
Спаси го това че ми е далече , та щеше да пие жежка бира ...а и нали ми е приятел ...наздраве дедо
Ей Убавицее! Нали знаеш, че за част от тоя израз трее да черпиш!
А иначе мен допреди час и нещо ми беше нервирано щото ...
Щото отидох да си зимам лимузината (аУди 80 библейско 87-ми набор, ама почти (без боята) реставрирано) от "бокса". Където пък от две седмици стои за смяна на водна помпа (щото бяха сложили втора употреба, а не нова както трябваше). Тааа обаждам се, че отивам след малко време и се налага да си го взема возилото. Закара ме човек, дето пък аз трябваше да го превозя после (,че трябваше пък той да остави едно возило наблизо). Да, ама НЕ (както казваше Бочаров). Тъкмо си тръгна човека (за наблизото) и аз се заредих до мойта лимузина (оставаше да се налее антифриза, да се запали и обезвъздуши). Ся що па в последния момент не е интересно. Таа застанал съм аз до возилото, монтьора протяга ръка смело през отворената врата и завърта ключа. Нали съм отворен и съм нагласил возилото да пали от четвърт (дето се вика). Та завърта човека клоча, ма возилото "на скорост" оставено. ... иии цялата предница на "мармалад" в едно друго возило. Абе сглобихме го ( добре, че части "на кило"), ама пак тъпо. Ся ми е даже донякъде смешно, ама каква ли физиономия съм имал гледайки как лимузината напада предното возило нямам идея.
Тааа сега съм си насипал втора водчица и вече съм по-благ.
Наздраве!
Ей,ей...само за снимка сте били! Нищо,то сега ще стане по-хубаво.
Коментар