Дрът ама друг път, ши имаш да вземаш. След цяла седмица гърбене, не ми остава и никакво желание за каквото и да е ФП, макар че го приемам за грешка...
Ае наздраве с едни свински гърди
Хм. Под твой надзор Кольо е станал на вейка (анорексия ще да е), а Ачо от пожарникарството е получил отвращение към печено месо и сега го маа сурово, завалията.
Наглеждал бил!
Ама хайде наздраве, от мен да мине!
Иначе аз наглеждам тук веднъж месечно, не мога да огрея навсякъде.
Но това че Кольо е заслабнал е тревожно.
Е колко да е заслабнал- две- три яки скари с бира му трябват и е възстановил формата.
Тревожното е, че физическото заслабване му се отразява на правописа-
явно не може да натиска бутоните на клатикатурата достатъчно силно.
Наздраве!
Последно редактирано от dedoKoko; 06-08-17, 21:16.
Причина: наздравето стана латинско
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Пояснявам-проблема с коляното го имам малко отпреди първото издание на траял Ивански.
Там си куцах сериозно вече.
Кога минава, кога се засилва, но все си имам проблем с лявото коляно. Тукашните лекари казаха, че било "шип", или "шипове". Което си е народен израз на иначе добре обяснимо с нормални думи заболяване.
А аз инстинктивно си го усещам, че е от теглото, та съм решил да се взема в ръце.
То и затова спрях ракията и виното, на ред е да огранича и бирата, че инак през деня се държа с малко храна, и не ми тежи, но вечер пия много бира, а с нея и мезето. А то не е краставици разбира се...
Та имам още 10-на кила като цел, и ако си го поставя като супер задача-ще го изпълня. Ама бирата ми е по-сладка, та засега се ослушвам. Като пръднал заек в люцерна
Айде стига глупости, вземете бърз кред...ъъъъъ, наздраве.
Коле, ми нали затуй сме тук, бре!
Да се дърляме с усмивка!
Я сеги, слушайте внимателно какво казват СУПЕРМАКС на 1:07,
Не е ли "ваш'та мамка милорд", ъ?
Наздраве!
P.P.за коляното нали знаеш- дупчица, резба, една гресьорка и си таков!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Вярно, че прилича. Ма дотам. Всеки знае, че няма как да е това.
Иначе имаше една такава пародия на някаква индийска чалга. Супер простотия.
Айде наздраве, ще ви оставям, че утре имам да ходя да карам една микра, която няма преглед и застраховка, а след това да вземам главата на опела на бат'Деко, и да пазарувам гарнитури и други дреболии, та да му сглобя астрата.
Коментар