Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Ехааааа, Сашо, мноо късно си стнАл бре
Време е за едно хАмстелче
Наздраве!
Изморих се бе отче ...сега съм се скрил на 22 гр. , ама на климатика не е същото като на снего ...наздраве с трета бирка / двете с комшията у гаража че по хладно /
Всичките хора на плажа,за мен са луди хора!Пътуват сумати километри,една шапка пари хвърлят и да ми се пекът като кебапчета на плажа!Днес бяхме на плаж и на първия час ме хванаха лудите.Сто пъти е по-добре човек лятото да прекара на планина!
Всичките хора на плажа,за мен са луди хора!Пътуват сумати километри,една шапка пари хвърлят и да ми се пекът като кебапчета на плажа!Днес бяхме на плаж и на първия час ме хванаха лудите.Сто пъти е по-добре човек лятото да прекара на планина!
Наздраве с бирка и кИфтя!
П.п На плаж септември месец......
Ке ти дойде акъло , ма късно ...айде идвайте че ще се стопи снего ...наздраве
Аз откога бая, че лятос на планина е по-благо, ама не, море та море. Мравуняк, мръсотия,жега...
От друга страна, Ачо море си има, та го разбирам. И аз живях 14 години на морето, та свикнах почти да не го забелязвам.
Най-сетне захлажда, ама па ветАр, да те отнесе. Ега нема град поне!
Наздраве с биричка, че панелката още е напечена и съм на кУиматик.
Your conscience is all you can take to your grave.
Наздраве с бирка и кИфтя!
П.п На плаж септември месец......
Мое да се оди и средата на юни. Също беше добро решение. Сегиш у тия жеги немоЖ ме накара да дремя там
Ае наздраве!
Коментар