Следобедно кафенце, че днес окъснях. Свърших добра работа обаче, снощи имах терзания с моята тропоска и днес ходих дофтора да ме види - ква съм убавица. Според него всичко е нормално, просто трябва малко да кротна и ще спре да накървява.
И аз да се оплача: и двете ми пораснали бета са болни и у дома, малката с летен вирус, а малкият със избити две предни зъбчета,......бясна съм, а лошото е че няма на кого да се оплаче човек.... Яслата е абсолютно непригодна за деца до 3 години, стълби много, и начупени плочки върху им + една лайсна за разкош....и ето ти спъване и разбита уста и двете зъбчета за спомен. А някой си е прибрал паричките за ремонт, супер качество, същото е и с външните плочки, сякаш са ги слагали преди да измислят нивилира, и майстора явно е бил кьорав ама яко. Е това са наще ясли.
Наздраве ви!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Добра ви вечер! Да, Вив че малко се бях притеснила, но сега пих обезболяващо и ми дреме на шапката
Доби, не само вашите са така, при нас беше същото - стълби, а ние за разкош имахме и една пътека на стълбите, която вечно беше провисена. Бързо да се оправят бебчовците.
Наздраве - ама аз още на антибиотик и обезболяващи.
Благодаря на всички, .....Веси и се стягай е не шавай, че да се оправиш бързо.
То герой без рана не ходи, това го знаем,.....и не се косим чак толкова, но ме е яд до кога някой ще рискува нечии живот, за да спечели поръчка и да я изпълни с неграмотни хора и без опит...... и то само за пари, без значение за какво става въпрос, строеж, пътища, и др. подобни.
Наздраве!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар