От: Бар "Наздраве" 4
Комбайнерчето дето дойде днес да жъне царевицата се оказа педерасче.
Забележете-педерас, без "т". Щото "педераст си е понятие което обозначава различната сексуална ориентация.
А "педерас" си е педерас...
Жъна час и половина, аз хвърча с камиончето, та да не чака много, че мърмори, че нямало превоз, и след петия курс-гледам навирило хедера, и излиза от нивата.
-Какво става бе?
-Ами, излезе ми ангажимент...
Какъв ангажимент бе ооооууу, ти сега си в ангажимент, който си поел, идеше ме да го удуша.
Знам аз какво е станало-обадило се е гажето, и нали това педерасче е младо-нещо като 22-24 години-утишло е да ебе, вместо да ме чака с камончето...
А имаше работа за не повече от час.
Уж утре сутринта ще дойде да доожъне, ама не му вярвам вече.
Педерас, педерас, педерас...
Дано да станеш педераст.
Наздраве.
Комбайнерчето дето дойде днес да жъне царевицата се оказа педерасче.
Забележете-педерас, без "т". Щото "педераст си е понятие което обозначава различната сексуална ориентация.
А "педерас" си е педерас...
Жъна час и половина, аз хвърча с камиончето, та да не чака много, че мърмори, че нямало превоз, и след петия курс-гледам навирило хедера, и излиза от нивата.
-Какво става бе?
-Ами, излезе ми ангажимент...
Какъв ангажимент бе ооооууу, ти сега си в ангажимент, който си поел, идеше ме да го удуша.
Знам аз какво е станало-обадило се е гажето, и нали това педерасче е младо-нещо като 22-24 години-утишло е да ебе, вместо да ме чака с камончето...
А имаше работа за не повече от час.
Уж утре сутринта ще дойде да доожъне, ама не му вярвам вече.
Педерас, педерас, педерас...
Дано да станеш педераст.
Наздраве.
Коментар