Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве" 4

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Бар "Наздраве" 4

    Добро утро !
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

    Коментар


    • От: Бар "Наздраве" 4

      Е па добро да е!
      RAV 4
      F650GS

      Коментар


      • От: Бар "Наздраве" 4

        А добро утро на сите!

        Време е за час мак!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

        Коментар


        • От: Бар "Наздраве" 4

          Добрутро!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

          Коментар


          • От: Бар "Наздраве" 4

            Бирка ...наздраве
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

            Коментар


            • От: Бар "Наздраве" 4

              Наздраве с Бирка за успешното ми завършване на състезателния уикенд.
              1ви ден 31км Belasica Sky Run Short за 6:06:00 и 2ри ден 26км колоездене, Скоростно изкачване на връх Kонгур.
              И двата дни условията в планината бяха изключително сурови. За съботатa няма да говоря...
              На ново колело 3 за 7 месеца 2422 км,Общо на трите колела 16678 км.

              Коментар


              • От: Бар "Наздраве" 4

                Наздраве и браво ти. И аз се поздравявам сам мене си за успешния викенд. Съботният лов дъждът го приключи рано-рано къде 10,30, ма пък какво съботно пиене се отвори после..А равносметката от неделния казан е 20 литра анасонлийка на къде 70 градуса - ми, доволен съм.

                Коментар


                • От: Бар "Наздраве" 4

                  Миленски, вино праиш ли? Има ли как да превърнеш некакво количество червен отел в нещо, дето да става за пийни?

                  Наздраве!
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

                  Коментар


                  • От: Бар "Наздраве" 4

                    А, не бе, права я. Отела не е връхтъ на гроздепроизводството, но и на вино, и на ракия мога да го превърна да стаа за пийни
                    Набран ли е, колко кила е, ти на кво го искаш?

                    Коментар


                    • От: Бар "Наздраве" 4

                      Набрахме го оня ден, не съм го теглила, ама е към 10 щайги горе долу. От две асми продукцията. Аз го искам на узо или на бира, ама не знам може ли.

                      Наздраве!
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

                      Коментар


                      • От: Бар "Наздраве" 4

                        Може и на двете.

                        Коментар


                        • От: Бар "Наздраве" 4

                          Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнение
                          Набрахме го оня ден, не съм го теглила, ама е към 10 щайги горе долу. От две асми продукцията. Аз го искам на узо или на бира, ама не знам може ли.

                          Наздраве!
                          Начи стотина, стотина и нещо кила. Буре свободно тука нямам, но един 130 литров бидон мога да ти отпусна. Мачка се, мери се захарност и се прави на каквото искаш. Ако се извади дестилат, после с химии става на узо, предполагам

                          Коментар


                          • От: Бар "Наздраве" 4

                            Узо става и само от химии, за ко да абим гроздето.

                            Занимава ли ти се, да планирам да ти го довлеча некакси или да го оставя да се скапе и тогава да го фърля?

                            Наздраве!
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

                            Коментар


                            • От: Бар "Наздраве" 4

                              Ай ся, ш`го фъргаш. Давай го да се потруда и аз малко, па тогава да се фърга, ко нищо не излезе

                              Коментар


                              • От: Бар "Наздраве" 4

                                Първоначално публикуван от практичния български народ
                                И от некачествени плодове става качествена ракия
                                Е, поне по някои критерии качествена.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X