Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеАз намерих едно нещо в камерата,малко се беше скрило.
Сега ще дегустирам,дали е годно!
Наздраве!
[ATTACH=CONFIG]871686[/ATTACH]
Нидей не става за ядене и аз като приятел ще се притека на помощ да те отърва от него - пращай към Нови пазар
Коментар
-
Добра вечер и от мен!
Тази вечер изцяло на морски истории, от мариновани миди до филе от хек в паста патафри.....и не съм ги правила аз а зетя....
Айде Наздраве ви!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от s1m3on Преглед на мнениеТази година се пускам в ново предизвикателство с колелото, за първи път на състезание - обиколката на Витоша 100 километра.
Айде наздравиеее!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от s1m3on Преглед на мнениеТази година се пускам в ново предизвикателство с колелото, за първи път на състезание - обиколката на Витоша 100 километра.
Айде наздравиеее!
Успех, Симо!RAV 4
F650GS
Коментар
-
Добър ден!
Слагам двете терминаторчета да спят,.....че пак сме извън яслите със летен грип....
И малко почивка после.....Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар