Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве" 4

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "Наздраве" 4

А такаПървоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеА честито ви ракиено време!

Наздраве! ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Узо има , узо пиеПървоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеНа мен ми е честито узеното време, щото има узо.

Наздраве! ....я кажи за бабата ....я кажи за бабата ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Наздраве на бабите,дядовците и сите други!

П.п.Аз още съм батко! Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 12-02-18, 20:12.HONDA DOMINATOR 650 Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 12-02-18, 20:12.HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Още малко и ще се преброимПървоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеБабите ли броите? Да не ме пропуснете, ей.
 Ачо, и ние сме били каки и батковци. Да ви даде Господ и вие да станете баби и дядовци, когато му дойде времето. Супер е!

Наздраве! ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Дядовците са ясни ...оглеждах се за баби по възможност по младиПървоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеБройте и мен,към дядовците.
 Наздраве!  ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Кой...аз,никой път!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНе се заяждай ...наздраве ...наздраве  Наздраве! Наздраве!

Дай боже!Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеБабите ли броите? Да не ме пропуснете, ей.
 Ачо, и ние сме били каки и батковци. Да ви даде Господ и вие да станете баби и дядовци, когато му дойде времето. Супер е!

Наздраве!

Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНе се заяждай ...наздраве ...наздраве Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеБабите ли броите? Да не ме пропуснете, ей. Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеБабите ли броите? Да не ме пропуснете, ей.

Наздраве!Са накапеш,по-малко се оглеждай!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеДядовците са ясни ...оглеждах се за баби по възможност по млади ...наздраве ...наздраве 

Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Ти не ги разбираш тия неща ....като ти дойде времето пак ще говоримПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеСа накапеш,по-малко се оглеждай!

Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар