Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Аз ще пия узо. Стоян или стачкува за втория лифт на Банско, или е забавил сработването на новата система с нотариусите и пререгистрациите на автомобилите. Малко вероятно е да е взривил супермаркет в Ст. Петербург.
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Аз чакам да дойде времето когато изобщо няма да се ходи при нотариус за покупка на кола, ама дали ще го дочакам...
Крайно време е да започне да се наказва за "вредителство". Например-който се противи да се направи системата да е максимално облекчена е вредител, и трябва да се отстрелва.
Който си позволи да крадне или излъже при опростената система-също е вредител, и той на мушката.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз чакам да дойде времето когато изобщо няма да се ходи при нотариус за покупка на кола, ама дали ще го дочакам...
Крайно време е да започне да се наказва за "вредителство". Например-който се противи да се направи системата да е максимално облекчена е вредител, и трябва да се отстрелва.
Който си позволи да крадне или излъже при опростената система-също е вредител, и той на мушката.
Наздраве.
Коментар
-
Даже не искам и да знам какво са давали по телевизията. Убавците си търсят запълване на телевизионно време с уклон към сензация. Гледах да не влизам в кадър, ама знам ли!?
Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеАз ще пия узо. Стоян или стачкува за втория лифт на Банско, или е забавил сработването на новата система с нотариусите и пререгистрациите на автомобилите. Малко вероятно е да е взривил супермаркет в Ст. Петербург.
Наздраве!
Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение...
Наздраве!
Включително и като роднини в НС.
Ама всичко това изобщо не е за тази тема така чеееее
наздраве.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар