Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пловдив-Ловеч

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пловдив-Ловеч

Кой маршрут, ще ми предложите?
    При условие,че Кърнаре- Троян отпада.
    Затворен е.
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

От: Пловдив-Ловеч

Доколкото схванах,въпроса е от изходна точка Пловдив.Маршрут,Карловско шосе-Баня-Калофер-Дунавци-Шипка-Габрово-Севлиево-Ловеч.Пътя е повече от добър до Габрово.Отсечката Габрово-Севлиево също,но Севлиево Ловеч не съм минавал от 5-6 години и нямам представа как е,навремето се търпеше,третокласен път със кръпки.Прохода е забранен за МПС-та над 10-тона и се преминава за 30-35мин спокойно каране,веднъж седмично минавам от там.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
      Доколкото схванах,въпроса е от изходна точка Пловдив.Маршрут,Карловско шосе-Баня-Калофер-Дунавци-Шипка-Габрово-Севлиево-Ловеч.Пътя е повече от добър до Габрово.Отсечката Габрово-Севлиево също,но Севлиево Ловеч не съм минавал от 5-6 години и нямам представа как е,навремето се търпеше,третокласен път със кръпки.Прохода е забранен за МПС-та над 10-тона и се преминава за 30-35мин спокойно каране,веднъж седмично минавам от там.
      Пътя е много добър,но малко по-дълго ми идва.
      Киа спортаж2000тди 98г
      Ауди А3 1.9ТДИ
      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
        Пътя е много добър,но малко по-дълго ми идва.
        Ако може да се вярва на това,проходът е отворен,датата е 19 февруари:

Троянският бизнесмен Радослав Чолаков-Роко нае багер и разчисти Троянския проход в четвъртък по обед. След като били изринати проблемните 50-100 метра под билото Беклемето станал проходим за всички видове МПС-та. В този участък от снегонавявания се трупали преспи, но машината ги почистила слязла до мандрата от южната страна, за да разшири трасето и за камиони.
        От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) и Областното пътно управление в Ловеч, не дали надежди, че Беклемето ще бъде отворен в близките дни. Това провокирало Чолаков да действа, тъй като ръководи сериозен собствен бизнес и негови камиони всеки ден пътуват за Южна България. "По обходните пътища /през София и други градове/ губя по около 50 лева на курс, отделно е губенето на време и забавянето, а като мене са десетки бизнесмени от района", обясни мотивите си Роко.
        Паметливи троянци пък разказаха, че Роко участвал в пробива на високото по същия начин и миналата година. Със свои средства наел допълнителна техника и подкрепил усилията на АПИ и Пътното, за да отворят Троянския проход по-рано от предвиденото.
        Кметът на Троян Донка Михайлова коментира ситуацията: "В петък сутринта проходът Троян-Кърнаре беше затворен механично с купчини пясък в района на мандрата при с. Кърнаре. Настойчиво изразих своята тревога и недоумение от действията на бизнесменът Чолаков пред директора на Областно пътно управление-Ловеч, инж. Грозданов и председателя на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Лазаров".
        Междувременно Роко наел багер и изринал пясъка от едната лента. Сега се очаква от АПИ да разчистят и другата част на платното и да обяват официално прохода за проходим, допълни
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

На сайта на АПИ пише,че е затворен.
          Киа спортаж2000тди 98г
          Ауди А3 1.9ТДИ
          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Онзи ден един моторджия с мотора го е минавал та не знам колко е затворен.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Последна информация,днес сутрината е отворен.
              Киа спортаж2000тди 98г
              Ауди А3 1.9ТДИ
              Каравана Аdria 390Q

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X