Здравейте с голям интерес следя форума,но има доста интересни теми или проекти които не мога да прочета,защото нямам достъп. При отваряне на определена тема или раздел ми се появява следния надпис
"Вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
Имам регистрация в доста Български авто-форуми, не съм срещал досега определени раздели,които могат да ги четат определен кръг хора. Когато даден потребител има регистрация в даден форум не трябва ли да бъде равен,както и другите,защото тук се явява един вид дискриминация към новите посетители на този чудесен форум.. И другия въпрос по-какъв критерий се определя дадения "левел" за да има човек достъп до целия форум време откакто е направена регистрацията или брой постове?
"Вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
- Нямате право за достъп до страницата. Може би, Вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски, администраторски опции или други системи, които са Ви забранени?
- Ако се опитвате да публикувате, е възможно, Администраторът, да ви е забранил достъпа, или Вие още да не сте получили активация.
- Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.
- "
Имам регистрация в доста Български авто-форуми, не съм срещал досега определени раздели,които могат да ги четат определен кръг хора. Когато даден потребител има регистрация в даден форум не трябва ли да бъде равен,както и другите,защото тук се явява един вид дискриминация към новите посетители на този чудесен форум.. И другия въпрос по-какъв критерий се определя дадения "левел" за да има човек достъп до целия форум време откакто е направена регистрацията или брой постове?
Коментар