Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Пирон в черепа..." - или ярките "блясъци" ширещи се из мрежата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Пирон в черепа..." - или ярките "блясъци" ширещи се из мрежата

Мисля, че е редно да бъдат синтезирани тези мъдрости, сентенции и нАучен потенциал.....

Ето и първата:

"Рекорд, в Москва днес са се родили 56 021 деца! И как няма да раждат, като държавата дава много добри условия за това. За първо дете бащата получава 300 евро за честито, майката получава 500 евро в карта за кошче и количка и отделно втора карта за безплатни памперси, пюрета и хумани. Когато са близнаци всичко е двойно, а при нас близнаците се таксуват от държавата за помощи като едно. За тризнаци и нагоре се дава безплатен апартамент по стая на дете. За второ дете 15 000 евро е наградата за родителите.
    Някой ще попита откъде знам, аз ще му отговоря раждах там и още имам приятели и то много, с които комуникирам. Освен това здравеопазването е безплатно, раждаш безплатно, не като тука-влизаш в болницата и ти казват: Парите или живота!
    Колкото и да плюят Путин, той е любимецът на народа в Русия и действително обича и се грижи за този народ, не като нашите национални предатели! Путин дава тези помощи на руснаците. А ние тук отглеждаме само циганите, че да могат срещу две кебапчета да гласуват за когото им кажат. А, че политиците ни са национални предатели две мнения няма.
    "

и да допълня с втора и трета "серия" :
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11082200_347615688761612_1539429766880428883_o.jpg
Прегледи:1
Размер:129.2 КБ
ID:6096726

Име:10466987_346156242240890_1506066402616295754_o.jpg
Размер:91.4 КБ
ID:6096727

П.П.: Всичко което публикувам (поне аз) ще са само неща, които биват публикувани или "харесвани" от мои приятели и познати. А повечето се имат за интелигентни и начетени хора....
    Последно редактирано от BulAf; 16-08-15, 12:06.

От: "Пирон в черепа..." - или ярките "блясъци" ширещи се из мрежата

ЦРУ изяснява, дали Русия може да въздейства върху времето в САЩ
    Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2015_0...-v-SASHH-6316/

Скъпи приятели! С много тъга сме принудени да ви съобщим, че в рамките на структурните промени в работата на Международната информационна агенция "Россия сегодня" ("Русия днес") българските странички на сайта и във Facebook на радиокомпания "Гласът на Русия" спират своята работа. Благодарим на всички наши посетители и експерти, на всички, които ни поддържаха и ни помагаха в работата в интернет-пространството. Положихме много сили да бъдем полезни и да направим нашето общуване интересно и съдържателно.

Коментар

В далечната 1999, имахме няколко работника. Цигани.
      Имахме 30 декара зеленчуци, а те си искат редовно поливане. През ден-два, ако не вали. Емиии, не валеше... И един ден единия мангал ме пита:
      -Абе, ти нали си по-учен(хахахаха), да те питам нещо?..
      -Питай.
      -В мах'лата се говори, че американците нарочно не пускали да вали дъжд над България, дали е вярно?

Естествено-казах му, че няма как никой от никъде да влияе на времето, ама оня май не ми повярва.
      Та какво остава сега, като има на разположение интернет за разпространение на всякакви клюки и легенди...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Таз вечер "тухлата" долетя от неочаквано място.... :

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BC_556695.html

Е може ли пък в търсенето ня някви "кликове" да се падне толкова ниско бе! Срамота!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          В далечната 1999, имахме няколко работника. Цигани.
          Имахме 30 декара зеленчуци, а те си искат редовно поливане. През ден-два, ако не вали. Емиии, не валеше... И един ден единия мангал ме пита:
          -Абе, ти нали си по-учен(хахахаха), да те питам нещо?..
          -Питай.
          -В мах'лата се говори, че американците нарочно не пускали да вали дъжд над България, дали е вярно?

Естествено-казах му, че няма как никой от никъде да влияе на времето, ама оня май не ми повярва.
          Та какво остава сега, като има на разположение интернет за разпространение на всякакви клюки и легенди...
          Чукни в Гугъл климатични оръжия и гледай какво става
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Чукни в Гугъл климатични оръжия и гледай какво става
            Факт е,че климатичните промени убиват...Доказана е и вината,човешка...Автомобила също е оръжие,ама се продава свободно...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
              Факт е,че климатичните промени убиват...Доказана е и вината,човешка...Автомобила също е оръжие,ама се продава свободно...
              Така е само че въпроса е до колко сме в състояние на този етап да контролираме до някъде климата . Факт е че поне от шейсетте години на миналия век що годе успешно се справяме с градоносните облаци .

Коментар

Всички владелци на КАМАЗ да си опичат добре акъла, че ....

Име:10014737_344361559087025_468449557180803125_o.jpg
Размер:94.6 КБ
ID:5682985

Това е от група, менажирана от поне двама човека (толкова засякох) и бълва е таквиз работи на пълен работен ден. Ясно е кой им плаща, ама няма да повярвате колко реални хора коментират и защитават е таквиз бисери

Коментар

На кой да се обадя че искат да продават служебния ми Камаз

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    На кой да се обадя че искат да продават служебния ми Камаз
                    На мен.Без майтап.Търся нещо такова,що годе читаво...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
                      На мен.Без майтап.Търся нещо такова,що годе читаво...
                      За момента е затишие . Спряхме го щото лиценза излизаше много пари ама сега отпадна финансовата стабилност и лиценза за вътрешни товарни превози е 500 лева . Боря се пак да го пусна ама стигне ли се до продаване ще се обадя . На реални 126 000 е с нов съединител ; стартер ; алтернатор и накладки . Има само 2 гуми износени . Гледал съм го като мой до последно .

Коментар

Абзац 2, изречение 5 и 6, щеше да ме грабне повече, ако бяха развили въпроса дали с тази сперма не се оплождат и мъжки животни
                        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Ура, ура, ура... !

Име:12047201_422663024590211_2302979806490238786_n.jpg
Размер:46.8 КБ
ID:5683272

Коментар

Има колкото искаш такива Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ab21099e4bef48af2bfea32044e6d818.jpg
Размер:83.0 КБ
ID:5683273

Коментар

Yes....

Име:12107848_424558694400644_6417727856720330448_n.jpg
Размер:27.1 КБ
ID:5684996

Едно нещо само ми е странно - винаги "слоганите" родени в русофилските кухни са с правописни грешки ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X