Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чета за анексиране на северна (на първо време) Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гърция

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    Аз викам - ей-тука да ние щаба..?

[ATTACH=CONFIG]811534[/ATTACH]
    А ти за малко щеше да превземеш крепоста "изотвътре" преди година-две, ама Владиката много здрав, а и с цял квартал железни ятаци...
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

От: Чета за анексиране на северна (на първо време) Гърция

Кой ял, кой пил, кой пуцал - организацията на четата се премества тук.

Отсега да намекна на Марто - ние не сме Русия и вежливостта ни при анексиране на територия от съседни държави се изразява по други начини (не с оръжие). Плюс това там са българи. Езика ще си припомнят, няма проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Езика ще си припомнят, няма проблеми.
        А тия дето плямпат на помацко кво ще ги правим Че те се оказаха по-устойчиви българи от другите.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          А тия дето плямпат на помацко кво ще ги правим Че те се оказаха по-устойчиви българи от другите.
          Каквото и останалите - еврофондове и толерантност. И вписване в учебниците по история, разбира се.

Коментар

А-бе, а-ма това съвсем сериозна тема станало, а аз като се кандидатирах за четата си мислех, че става въпрос да ходим да ядем и пием на аванта. Това анексията си е сериозна работа бе братлета, накрая ще трябва да си плащаме не само нашето ядене и пиене - вие по този въпрос помислихте ли.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
              ...накрая ще трябва да си плащаме не само нашето ядене и пиене - вие по този въпрос помислихте ли.
              Не забравяй кого точно анексираме, ще вземем и ноу-хау.

Коментар

Чета за анексиране на северна (на първо време) Гърция

Аз съм вече тук и ви чакам за таверната! кой кога пристигне - да свирка да сформираме групата!
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

До момента имате скрит агент на място и върти разузнаването,картечар,областен и кандидат митничар,Ясен може да им опъне една жица ток да се знае къде е границата пък кучето да покрива подходите към нея.

Аз взема да го играя гадния Американец,фондове не пращам ма за подредим съм се утепал
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Аз ще пийна едно узо докато ви чакам
                    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Мхмм!
                      Интересна идейка.
                      Развитието се движи в правилната посока, ама някой дава ли си ясна сметка,
                      че ако онея вземат да се съгласят с анексията (победим ги демек),
                      накрая ще требе да мислим как да ги изхранваме, а?
                      Та в тоя ред на мисли- Солунската митница не трябва да се закрива, а да се разшири- приходи за бюджет трябват!
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                        Та в тоя ред на мисли- Солунската митница не трябва да се закрива, а да се разшири- приходи за бюджет трябват!
                        Не разсъждавай по социалистически - без нея приходите в бюджета ще са повече.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Не разсъждавай по социалистически - без нея приходите в бюджета ще са повече.
                          Чекай, чекай малко!
                          Ти, ако си мислиш за бюджета на северногръчко, си в дълбока грешка.
                          Аз Уекинко си мисля за бюджета на анексаторния отряд.
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                            Чекай, чекай малко!
                            Ти, ако си мислиш за бюджета на северногръчко, си в дълбока грешка.
                            Аз Уекинко си мисля за бюджета на анексаторния отряд.
                            И аз, спокич. Нали съм управител все пак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X