Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питбули ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Подходяща ли е Каракачанска овчарка?

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
    Добре уточни ,в две заградени територии при еднакви условия....
    Защо да са две? Един голям терен, напълно естествена среда, без намеса на човека. При голямо желание и определени средства може да се организира така, че само тези две кучета няма да могат да излизат извън определен периметър.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

От: Подходяща ли е Каракачанска овчарка?

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
      Призната порода ли е каракачанката? Колкото и лудогорското гонче... Стандарт...?! Единствени сме в ЕС, дето нямаме официално призната порода!...
      Това пък какво значение има баси! Направо си избива на снобия и комплексарщина. Животинката си е животинка.
      И го има това куче от хиляди години, и работа върши, ма некви си (де да ги знам и аз какви) рекли били, че го няма.

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Темата е дали каракачанката е подходяща за пазач. Не се пита дали става за нелегални кучешки боеве срещу назобени "бойци".
      Освен, че не е темата, това е тъпо и отвратително...
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

От: Питбули ...

Агресията в питбула си я има ,независимо как и какво му внушаваш или обучаваш.Давам за пример,имам питбул,лабрадор и доскоро булонка.Питбула е такъв лигльо,предан,умен,силен,издръжлив.Децата му стопяват лагерите,яздят го,борят го,като захапят топка с часове си я размятат.Преди време питбула уби болонката безапелационно и инцидентно,имаха стара вражда,булонката ухапа малкия ми син и питбула го подгони,с времето се стигна до това.От скоро питбула налита и на лабрадорката с които са в перфектни отношения,незнам на какво се дължи това.Види ли мъжко куче и няма спиране.Пак казвам,питбула е любвеобилен,глезен и т.н,това само за инфо.

п.п И съм боксьор и съм охранител,и съм бил разбойник,не съм ром ама ми се иска да бях,но моя питбул не е ухапал никой,булонката изпохапа цялата махала по няколко пъти,звяр беше..
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X