Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиото не ми е стерео ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиото не ми е стерео ?

Здравейте,

Не намерих по подходящ раздел та... Имам някакъв странен проблем с радиото. Левите тонколони работят уникално слабо за разлика от десните. Все едно левите изобщо не работят. Ако от настройките на радиото да работи само левия канал и увелича до дупка се чува едвам едвам, а дори да върна към дясно с едно деление десните започват да гърмят.. Когато си е център все едно си представете, че работи само дясно.. Някакви идеи защо е така ? И преди ми се е случвало, но се е оправяло от само себе си... но сега вече близо седмица слушам звук само от дясно и полодях вече

Най тъпото нещо е, че като си пусна CD всичко е ок ! Проблема е само при FM радиото ? :О

Помогнете, моля... или поне ме насочете къде, как, какво да потърся ?

Мерси

От: Радиото не ми е стерео ?

Изчегъртай си калта от лявото ухо

Авто музики на старо има и по 20-30 лева, какво толкова те притеснява?
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Какво и как смяташ да търсиш? Радиото е за ремонт. Ако си радиотехник, сваляй и почвай, ако не, отивай в сервиз.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Разбутай кабелите зад радиото. Пробвай да включиш друго радио за да разбереш дали проблема е в самото радио или в кабелите(колоните).
        Това, че със ЦД работи нормално не мога да измисля на какво се дължи.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
          Това, че със ЦД работи нормално не мога да измисля на какво се дължи.
          Ами тогава, горният съвет, тия, кабелите де, отзад, дали са еднакви за радио и диск, па знае ли човек...
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

По вероятно е предавателя на станцията , която е слушал в момента да се е бъгнал и да е изчезнал единия канал.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Малко със закъснение видях, че има отговори

Вижте сега... Ако и при СД-а ми работеше само единия канал, изобщо нямаше да се чудя какво става.. но не. Също така не е от определена станция, защото съм пробвал с всички

Най тъпото е, че се оправя когато си поиска. От два дни ми е стерео и всичко е Ок, но кой знае кога ще се прецака.

Ще потърся, може би, някво друго радио на старо.. Това така и така няма юсб и ме дразни

Благодаря ви все пак ! Мислих, че може да е често срещан проблем и да има решение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X