Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос - Алтернатива за абитуриентски бал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос - Алтернатива за абитуриентски бал

Здравейте, момчета.
    Публикувам тази тема тук, защото наистина не виждам къде е нейното място. А и като разгледах по-надолу, в този форум има всякакви теми (за автовози, за бусове и т.н.)
    Става въпрос за абитуриентският ми бал. Както всеки зрелостник искам да е нещо различно, но под различно нямам предвид Mercedes ML, Audi Q7 и други подобни паркетни лъвове. Реших вместо да наемам нечие чуждо возило, да си ходя с моя дърт vw пасат, само че, понеже съм голям офроуд фен, искам да го окалям зверски. Та въпросът ми към вас е къде около София има хубави теренчета за, така наречената американска забава "mudding", и съответно, да е подходящо за неподготвен автомобил, а именно пасатчето ми.
    Идеята може да ви се стори инфантилна, но това е последното ми решение, тъй като предишните ми идеи бяха малко извън закона.

Благодаря предварително на отзовалите се офроудъри

От: Въпрос - Алтернатива за абитуриентски бал

За лека кола не знам, що не питаш направо някой насъскан джип да се окаля(за това гарантирано ще се намери терен), и да те закара на бала.
    Или ако толкова държиш на твоята кола-забъркай малко пръст и вода, па накаляй пасата.

Преди няколко години се връщах от състезание, и едно приятелче от Разград се обади да се отбием, че бил аборигент него ден, да почерпи.
    Колкото и да се опъвахме, че бяхме с "бойните"дрехи, яко в кал-наложи ни се да идем да почерпи. Ама е друга история какво се случи.

Та предлагах му на Румбата да го закарам с калната витара(ама много кална беше), но той отказа, зер бил си дал дума да не е с превозно средство на бала, в знак на протест(личен) срещу първенющината по аборигентските балове.

Ако бях наблизо-юях да те закарам,ама...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X