Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос

Здравейте имам един въпрос ако караш кола на лизинг в Чехия и си си плащал всичко до момента и решиш да се прибираш в България ако се върнеш с колата и спреш да плащаш какво ще стане?
    Благодаря предварително.
    06' Yamaha Raptor 700R
    08' BMW E92 335i

От: Въпрос

Градски, не знам колко ти е "морала", че да направиш това, но можеш да бъдеш сигурен,
    че при първа възможност ще си получиш съответната честитка и Европата ще ти бъде недостъпна.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първото което е нестава въпрос за мен, но благодаря за отговора.
      06' Yamaha Raptor 700R
      08' BMW E92 335i

Коментар

Със сигурност фирмата лизингодател има договор с друга която събира вземания тя от своя страна има договори с други такива из целия ЕС. Вероятността след няколко пропуснати вноски да те посетят едни яки момчета или направо да си приберат колата не е никак малка .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от morala Преглед на мнение
          Здравейте ....
          Така. Идва човека в България и си регистрира автомобила (вероятно чешкият талон е на негово име?). След регистрацията, България праща уведомление на съответните чешки власти, че едикойси автомобил е регистриран вече у нас. След което се почва едно писане на писма и някой прекрасен ден "гордият собственик" го свалят от новопридобитият автомобил на сред улицата (примерно).
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

вероятно чешкият талон е на негово име?
            Би трябвало талона да е на името на лизинговата фирма, поне в БГ е така.
            Колкото до яките момчета е напълно вероятно да се появят един ден , а ако има повечко късмет, собственика на колата ще се събуди един ден и колата просто няма да я има. Това според мене е по добрия вариант отколкото да се срещне с "момчетата"
            SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X