Колеги в момента карам кат. А и скоро ще се наложи книжката да се сменя, предния път когато и изтичаше срока една очна докторка искаше да ме изкара космонафт и съответно ми написа в медицинското че трябва да съм с очила. Не ми се даваха други пари в друга поликлиника и го дадох така, сега в книжката ми пише че трябва да съм с очила. Обаче питам сега аз, след като сега съм минал пак очен преглед и съм вадил медицинско за тая категория А и в медицинското пише че виждам, тва значи ли че като ми сменят книжката за да добавят категорията там вече нямам да имам тая забележка 01.06-демек с корекция на зрението?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за смяна на шофьорска книжка.
Свий
X
-
От: Въпрос за смяна на шофьироска книжка.
Логично е, може да си правил лазерна операция например и вече да нямаш нужда от очила.
Обаче казва ли ти някой каква е логиката в КАТ, ако я има.
-
Ем ако никои не знае, дано ви кажа в скоро време, да мине изпита да го взема и после ще пиша кво е станало в катПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение..Колеги в момента карам кат.....
И ми не требва шофьироска книжка .
Така че , свиркай си майна като космонафт и нема а се косиш !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zero Преглед на мнениеКолеги в момента карам кат. А ...Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Ами щото според двама други доктори не съм за очилаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Koлега, важното е не какво казва лекарят а какво усещаш ти самия. Ако виждаш на 20 метра пред тебе с много взиране и по тъмно си като кьорава кокошка, дали не си опасен за другите и за самия себе си!?Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Първоначално публикуван от zero Преглед на мнениеАми щото според двама други доктори не съм за очилаПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Колега кво купено медицинско кви 5 лева, не четете ли първия пост преди да пишете, извадил съм си ново медицинско преди 30дни, което включва очен преглед и то при случаен доктор съм ходил, които беше на смяна, чета цифрите на таблото от предпоследния ред, демек не най ситните а следаващите след тях, някои от вас вижда ли повече питам ??????? кво сте тръгнали тука да ме убеждавате очила да слагам и простотии, аз питах съвсем друго нещо в първи пост. На 20 метра не се взирам, на 50метра мога да видя регистрация на кола, работата ми е свързана и със зрение та наи малкото ако не виждах щаха да ми трябват очила за да работя. Темата приключи, моля никои да не се счита длъжен да пише вече след моя пост, като мина кат ще ви напиша кво е станало.Последно редактирано от zero; 09-04-15, 07:48.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zero Преглед на мнениесъответно ми написа в медицинското че трябва да съм с очилаLancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
От: Въпрос за смяна на шофьорска книжка.
Така за протокола, да довърша тематаВече съм с нова книжка, и понеже не знаех че като имам категория С то независимо че имам още 4 години до изтичане на книжката и искам да добавя само категория А към книжката трябвало пак медицинско за кат С, а аз имах само такова за А и В което е от очен преглед и личен лекар, и съответно от кат ме върнаха защото не ставало с него. От там тичам в най близката възможна поликлиника и вадя ново медицинско за кат С, плащам 25 лева и минавам 5 кабинета включително пак очен, и пак без проблеми
от там пак в кат и тоя път подадох документи, съответно в новата ми книжка няма забележка че трябва да съм с очила. Та отговора на въпроса ми от първия пост: - в кат важи статуса от последното медицинско, ако в него няма забележки то и в новата книжка няма. Това е, благодаря на включилите се в темата
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар