Здравейте, понеже доста колеги карат в Люлин планина бих искал да попитам за информация, ако имате разбира се! Някой знае ли сега от кого се стопанисват руините останали от поделението? На кого е собственост клетката на големия стълб там? Ако някой разполага и с контакт на човек, който е постоянно или често там ще ми бъде от полза за да мога да си направя проучванията? Ако не е уместно тук да се постне телефон може и на лични. Предварително благодаря на всички отзовали се .. всякаква информация ще ми бъде от полза.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за бившето поделение в Люлин планина?
Свий
X
-
От: Питане за бившето поделение в Люлин планина?
Предполагам че си е на военните но те поради липса на средства не могат да охраняват подобни излишни вече обекти и са зарязани на произвола на съдбата (братята мангали) . Преди няколко години един познат искаше да вземе под наем за земеделие едно подобно поделение някъде в Родопите . След дълги месеци опити да се свърже с някой в МО накрая с жокер помощ от приятел му изпратиха официално писмо колко въпросния обект е важен за отбраната на страната въпреки че там вече тухла върху тухла нямаше .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Не знам до колко ще ти помогне, но на жерето има релейка на някаква ланка ( забравил съм името ), че даже и камери са си сложили. На кутията им пише името та предполагам лесно ще намериш и координати за контакт.
Та ако просто те интересува да боднеш нещо там, можеш да пробваш да се свържеш с въпросната ланка ( най-добре директно питай техниците им ) на кой трябва да се отчиташ.
Коментар
-
Благодаря на всички писали. Ще се кача до горе да видя името на ланката. А клетката вече знам, че е на теленор което също ми върши работа за това, което съм намислил да правя. Още веднъж благодаря.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар