Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за бившето поделение в Люлин планина?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за бившето поделение в Люлин планина?

Здравейте, понеже доста колеги карат в Люлин планина бих искал да попитам за информация, ако имате разбира се! Някой знае ли сега от кого се стопанисват руините останали от поделението? На кого е собственост клетката на големия стълб там? Ако някой разполага и с контакт на човек, който е постоянно или често там ще ми бъде от полза за да мога да си направя проучванията? Ако не е уместно тук да се постне телефон може и на лични. Предварително благодаря на всички отзовали се .. всякаква информация ще ми бъде от полза.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

От: Питане за бившето поделение в Люлин планина?

Up!
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Предполагам че си е на военните но те поради липса на средства не могат да охраняват подобни излишни вече обекти и са зарязани на произвола на съдбата (братята мангали) . Преди няколко години един познат искаше да вземе под наем за земеделие едно подобно поделение някъде в Родопите . След дълги месеци опити да се свърже с някой в МО накрая с жокер помощ от приятел му изпратиха официално писмо колко въпросния обект е важен за отбраната на страната въпреки че там вече тухла върху тухла нямаше .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

И аз често се качвам до въпросното поделение и не съм забелязал някой да стопанисва или да се грижи за останките, всичко по ценно е демонтирано и изнесено...
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Не знам до колко ще ти помогне, но на жерето има релейка на някаква ланка ( забравил съм името ), че даже и камери са си сложили. На кутията им пише името та предполагам лесно ще намериш и координати за контакт.
          Та ако просто те интересува да боднеш нещо там, можеш да пробваш да се свържеш с въпросната ланка ( най-добре директно питай техниците им ) на кой трябва да се отчиташ.

Коментар

Благодаря на всички писали. Ще се кача до горе да видя името на ланката. А клетката вече знам, че е на теленор което също ми върши работа за това, което съм намислил да правя. Още веднъж благодаря.
            Георги Танев (0+)
            Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Антените са два броя,едната е в поделението,другата е по пътя за поделението преди поделението отляво.
              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X