Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не е късно братя за лимец!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не е късно братя за лимец!

Дробе, нищо не разбираш и си проЗД. Със Д. (Така ми викаше учителката по Биология, аз затова и не станах био). Ама ти това си го знаеш.
    Виж ся, да ти обясня.
    В тухлената камина, която не е био, гориш дърва, които не са био и печеш наденици, дето хич, ама хич не са био.
    А в биокамината на биоетанол си печеш лимеца. Щото не се рупа суров, трябва да е печен. И ако се объркаш да опечеш някоя не-био наденица - край. Камината вече не е био, а обикновен спиртник, От 4лв и 20 стотинки.
    Аз знам, не щото съм умен, проЗД инДжИнер, със Д съм, ама жената е еко, био и вегетарианка. И е завършила Биология. Висше, Био-логия. И не яде наденици. Само лимец и други дето не си ги чувал, а аз не искам да ги виждам.
    Туй-то.

Коментар

Наздраве! Що това не го прочетох преди да се наплющя здраво с домашна ракия, вино и пуйка с ориз. Сега така ми е тежко и на стомаха и на душата...
      Дробее, Дробе жесток си! Сега цяла нощ ще се въртя у чаршафите, като прасИ у тиня. И ще мечтая за еко, за лимец... Ах, а като си спомня на обяд огромната пРЪжола с гъбеен сос как я ометох... Ох, ох, ох... Покай се грешнико, покай се!!!
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Аз проходих на 1 година, проговорих на 10 а да пиша още ми е трудно....
        Абе ако на това казваш че трудно си го написал, не знам след диетата с лимеца какво да очакваме ...
        Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Първоначално публикуван от l.m Преглед на мнение

Абе ако на това казваш че трудно си го написал, не знам след диетата с лимеца какво да очакваме ...
          Граматически правилно и по-малко с гъза си. Да бъдем други вече късно е, късно е ....
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Абе дарба си е, писателска...
            Какво знаем ние за лимец, охлюви и ....., ако не беше поета да ни светне
            Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Благодарим Дробе ...поздрав...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:247647_512377262125564_1828157939_n.jpg
Прегледи:6
Размер:91.4 КБ
ID:5641406
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Аз така на времето открих едно скрито от жидо-масоните приложение на магнитните наколенки на Д-р Ливайн (жидо-масон от всекъде)! Откритието мина през следните етапи:

1. Я..?!! Стават да се носят на глезените...
                2. Интересно! Залепват за тавана на джипа...

Извод: За разлика от твърдо фиксираните за тавана на МПС-то дървени налъми и китайски джапанки (в комплект с вибратор...), с магнитните наколенки не рискувате да отпорите тапицерията на тавана. Нещо повече - със същия успех залепват и на колонките на вратите, следователно магнитните налакътници на Д-р Ливайн могат да се носят на китките на ръцете и със същия успех да залепнат за предния или задния капак на джипа, а за по-палавите и пластични офроудъри и за газовата бутилка в багажника или за задния мост, СК, раздатка, двигател, кардани и т.н, което от своя страна открива много възможности пред собствениците на автосервизи за оптимизация на трудовия процес.... Нещо повече - опитите доказаха, че комбинирането използване на магнитните наколенки и налакътници на Д-р Ливайн освен ,че дава много повече възможности, е подходящо и при превенции на последващи обструкции от типа "Говедо! Каква е тази бременната с два сака багаж пред вратата..?!" - просто са необходими две успоредни ЖП релси и да знаете кога точно влака минава по тях...
                Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 12-02-15, 07:58.

Коментар

Дробе, не знам к'во взимаш, братле, ама искам и аз от него.
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    ...могат да се носят на китките на ръцете и със същия успех да залепнат за предния или задния капак на джипа, ...
                    Само да оДбележа, че за ингилийски джипки не важи, оти капаците им са от Халуминт, и магнито не лови.
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Полезно четиво, Поздравления! Чакаме продължението.

Само да допълня, че прогресът си е прогрес. Друго си е люцерна или някакъв друг вид силаж на таблети, в подходяща опаковка с указания и т.н. благини. Все пак не сме крави да рупаме направо от балата, снопа или общата ясла!

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                        Само да оДбележа, че за ингилийски джипки не важи, оти капаците им са от Халуминт, и магнито не лови.
                        То си е заради самите англичанки бе Боре. И ти да си, ще ползваш алуминий...

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                          Дробе, не знам к'во взимаш, братле, ама искам и аз от него.
                          Лимец бе брат, не читьеш ли?
                          Ней, смъртните сме лесни, ма тия дет са на лимец, белким останат след смъртта.
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Хи-хи
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:50.8 КБ
ID:5641508
                            LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнение
                              Хи-хи[ATTACH=CONFIG]777562[/ATTACH]
                              Защо, на жените ако ядат брада, мустаци и други работи ли им никнат?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И други работи може да поникнат, хаха
                                LZ1ZAH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X