От: Не е късно братя за лимец!
Дробе, нищо не разбираш и си проЗД. Със Д. (Така ми викаше учителката по Биология, аз затова и не станах био). Ама ти това си го знаеш.
Виж ся, да ти обясня.
В тухлената камина, която не е био, гориш дърва, които не са био и печеш наденици, дето хич, ама хич не са био.
А в биокамината на биоетанол си печеш лимеца. Щото не се рупа суров, трябва да е печен. И ако се объркаш да опечеш някоя не-био наденица - край. Камината вече не е био, а обикновен спиртник, От 4лв и 20 стотинки.
Аз знам, не щото съм умен, проЗД инДжИнер, със Д съм, ама жената е еко, био и вегетарианка. И е завършила Биология. Висше, Био-логия. И не яде наденици. Само лимец и други дето не си ги чувал, а аз не искам да ги виждам.
Туй-то.
Дробе, нищо не разбираш и си проЗД. Със Д. (Така ми викаше учителката по Биология, аз затова и не станах био). Ама ти това си го знаеш.
Виж ся, да ти обясня.
В тухлената камина, която не е био, гориш дърва, които не са био и печеш наденици, дето хич, ама хич не са био.
А в биокамината на биоетанол си печеш лимеца. Щото не се рупа суров, трябва да е печен. И ако се объркаш да опечеш някоя не-био наденица - край. Камината вече не е био, а обикновен спиртник, От 4лв и 20 стотинки.
Аз знам, не щото съм умен, проЗД инДжИнер, със Д съм, ама жената е еко, био и вегетарианка. И е завършила Биология. Висше, Био-логия. И не яде наденици. Само лимец и други дето не си ги чувал, а аз не искам да ги виждам.
Туй-то.

Коментар