Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Няма за какво. Евгени тук ме премята на джантиПървоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеДани, браво!

Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Еми лаф да става!
Как върви при теб? При мен - много работа, ама поне не скучая! Малко (МНОГО) се поизморих обаче
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
При мен, работата винаги е много, но това не е проблем. Проблем са допълнителните простотии.Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЕми лаф да става!
Как върви при теб? При мен - много работа, ама поне не скучая! Малко (МНОГО) се поизморих обаче
Ама няма да мислим за това сега.
Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Наздраве, даМи!
След като уредихме жантите може да се отдадем на по-приятни занимания. Например добро питие и хубава музика. Знам че "хубава" е относително, но се надявам поне малко да съм повлиял да включите и джаза към това понятие.
Пак Елингтън със C-Jam Blues и пак Петручиани, но в престо.
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Откривам един обикалящ пред вратата.
Да! На прав път си! Тук е спокойно и приятно. Умерена консумация на луксозни напитки и сериозна и качествена (знам че се пише с 2 "н", но не ми аресва
) музика.
Мисля, отново да ни посвири Петручиани. Този път една италианска песничка. (къде е тайгър)
Estate (Summer in Italiaна енглиш) Впрочем, в оригинал, заглавието е "Odio l'estate"
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Не мисля, че е с две "н".Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеОткривам един обикалящ пред вратата.
Да! На прав път си! Тук е спокойно и приятно. Умерена консумация на луксозни напитки и сериозна и качествена (знам че се пише с 2 "н", но не ми аресва
) музика.
Той рядко наминава, но като дойде ще види, че си се затъжил за него!Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеМисля, отново да ни посвири Петручиани. Този път една италианска песничка. (къде е тайгър)
Наздраве!
НазКафе
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Справка - Тропчо.Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеНе мисля, че е с две "н".
Какво да слушаме днес? Да Ви представя един изключителен джаз китарист, живял твърде малко, но направил много за китарата, за джаза, изобщо за музиката, за изпълнителите...Най-известните и култови китаристи го считат за свой учител и повлияни от неговия стил, се стараят да постигнат същото излъчване от инструментите си. Поканен да свири в прочути състави, той отново е водеща фигура.
Умира едва на 45 години.
John Leslie Montgomery - Уес Монтгомери в една композиция на Телониус Монк.
Не съм забравил и пиячката - двоен сноб и
наздраве!
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Нещо белгийско - гласът на Sanne Marico, в съпровод на... пиано.Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение...
Какво да слушаме днес? ...
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Коментар
-
Добра вечер! Току що се прибирам от Лесковац! Много хубаво там, бе! Благодаря, че се грижите за пиано бара докато ме няма!
Наздраве!
Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар