Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Оставихте ме сам и ще взема да се пропия! Пък и омръзва - отваряй, пиянствай, забърсвай след мене, затваряй...Кво пък, ще карам на пълно обслужване и се надевам дето ще ми повишат заплатата!
Наздраве в аванс!
Дай поне да чуем нещо - една от най-добрите композиции на Бил Евънс! Сам си ги пише, сам си ги свири!
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Добър вечер! Аз се завърнах току що! Хубаво беше!
Божич, жив да си да гледаш все така добре бара!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Днес е Трифон Зарезан!Приготвили сме с ракийки, салатки, винца, филета елени, ролета с кашкавали и всякакви празнични благинки!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Аз зарязах асмичките в двора в Събота. Днес ми е едно лежерно... ама винила на Гената ме възбуди. Ще си сипя едно розе с еметал и пушена сьомга. Добре, че барът е безплатен.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Мале, какъв чревоугодник - всички сме така тук, браво!
И наздраве!
Само че барът е безплатен в определени моменти и по специални поводи, днес не е, освен ако не си Трифон!Кръвна група 0+
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение...Само че барът е безплатен в определени моменти и по специални поводи, днес не е, освен ако не си Трифон!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, данъчни фактури издаваме ли, щот' съм регистриран по ДДС, та мога да мина почерпката за "представителни разходи"?Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар