Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стана ли форума Питалник точка ком?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Стана ли форума Питалник точка ком?

Стояне, според мен последното нещо, което тук Пеко прави, е да реве Просто разсъждава - лошо ли е?

Поздрави!
    Последно редактирано от Vili4ka; 05-12-14, 19:28.
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Който иска да пита, който иска да отговаря, който иска да пцуе, който не иска да не чете...Абе, ФОРУМ!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Мдаам!? С две думи свят голям. Форумът е отворен и който за каквото иска да го ползУва. Който го е яд просто да пропуска неприятните му неща. Може да "игнорира" дадени участници, а може и да помага с каквото може. Аз лично все още опитвам да помагам, с каквото мога. Ма това си е мой избор! Да "ревеме" що е такъв форумът няма смисъл. Вариант да се извадят само техническите неща май няма (ма не им разбирам на компютрите де). Да се прави затворен форум, не става.
        Бе бих написал и други работи, ама най-вероятно ше ме изкъпят, та викам да пропусна.
        То е повече от ясно че великите теми за пералнята с пробития барабан и киселото зеле ги пропускам.
        А и никъде не съм писал че желая затворен форум.Да се чудя повече защо е така спирам.Това е все едно да се чудя защо децата на някои родители кършат кълки на песни като-Курви сбогом или Покажи ми как са бараш.Явно това е новото ниво на повечето нови потребители.А за технически неща съм решил да не пиша отдавна.Просто трябва всеки трети пост да ми стане..Честит рожден ден на еди кой си и готово.Лайното е пуснато щото форумът е отворен а светът е голям и бездарници дебнат отвсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
          То е повече от ясно че великите теми за пералнята с пробития барабан и киселото зеле ги пропускам.....
          .
          КАжи честно! Що казвам, че спокойно можеш да пропуснеш подобни неща Я!

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
          ...
          .А за технически неща съм решил да не пиша отдавна. ....
          И защо? Много хора ти помагаха, тогава когато имаше нужда (разбира се и на брат ти) и ... Абе прави това, което смяташ за редно от твоята камбанария, а пък аз ще го правя от моята.
          Жив и здрав бъди!
          Поздрави!
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            КАжи честно! Що казвам, че спокойно можеш да пропуснеш подобни неща Я!

И защо? Много хора ти помагаха, тогава когато имаше нужда (разбира се и на брат ти) и ... Абе прави това, което смяташ за редно от твоята камбанария, а пък аз ще го правя от моята.
            Жив и здрав бъди!
            Поздрави!
            Защото техническите знания вече не опират до опит и проби а до това какво е казал Гугъл.Всеки е тежък интернет разбирач.Потърси в Гугъл -Как се оперира детско сърце...и вече си завършен детски кардио хирург.А теми като----ПОМОЩ Евтини гумени стелки от КЪДЕ??? Затриват полезните технически дискусии.

Хората който са ми помогнали са получили обширен репортаж а на повечето от тях съм върнал и лични услуги.Дори и тия дето не са помогнали могат да прочетат в репортажите тонове технически неща и не само.Дори и тия дето утре ще се регистрират да питат за нещо смешно могат да го прочетат.Нещата който чух след това от други (готини хора)обаче ме отказаха повече нито да търся нито да давам.Щом мислиш че нещата са толкова прости и лесни може да се пробваш и да разбереш лично как стават.Ако съм в грешка ме поправи.
            Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 06-12-14, 09:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X