Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете. Проблем с ПейПал.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете. Проблем с ПейПал.

Здравейте приятели!
    Преди седмица наддавах в аукцион който го спечелих и след това си платих сумата чрез пейпал акаунта си.
    Обаче от Пейпал си помислиха че съм Фалшив профил или фалшив човек влязъл в профила, защото най-вероятно сумата е голяма.
    Проблемът е там че ми задържаха парите от ПейПал и администратора на аукциона ми каза че ще пише на Пейпал за да спрат транзакцията и да ми върнат парите.
    Като статус на транзакцията ми пишеше: Being reviewed by PayPal. Temporaly Hold.
    След седмица - тоест вчера 23 Ноември ми изписа в ПейПал точно в началната си страница на моят акаунт това:
    Nov 23, 2014 Transfer To Credit Card Completed Details Transfer To Credit Card 3YN62414GN982211V -2,409.71 BGN
    Select record 3 Nov 23, 2014 Reversal From Името на човека Completed Details Reversal From Guillaume Hausser 9C497110392303114 $1,480.00 USD
    А ето във View my all transactions какво пише:

Nov 23, 2014 Reversal From Името на човека Completed Details Reversal From Guillaume Hausser 9C497110392303114 $1,480.00 $0.00 $1,480.00 USD
    Select record 5 Nov 15, 2014 Payment To Името на човека ReversedPayPal reversed this payment and returned the money to your PayPal account.PayPal reversed this payment and returned the money to your PayPal account. Details Payment To Guillaume Hausser 77252359PH953064R -$1,480.00 $0.00 -$1,480.00 USD
    До колкото прочетох Reversed статуса означава че е направен обрат на парите и парите са прехвърлени в Пейпала ми.
    Но вчера отидох в банката, днес също отидох но парите ги нямаше.
    Моля за помощ
    Благодаря!

От: Помогнете. Проблем с ПейПал.

Ще дойдат! Има технологично време.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Благодаря за отговорът.
      А да попитам. Сега вече им пратих снимки за да може да потвърдя самоличноста си и да ми премахнат лимитите за година + лимитите за 24 часа.
      Та вече след като пратя такава сума отново ли ще помислят че съм Фалшив ? Или какво мога да направя за да се уверят че не съм.

Коментар

Чакайте малко - правете разлика между PayPal account и bank account!
        Парите може да са върнати в PayPal account-a, но ако си ги искаш физически по сметката, трябва да си ги изтеглиш от PayPal account-a.
        Последно редактирано от ISG; 25-11-14, 20:27.
        Nothing comes from nothing...

Коментар

Напоследък, при върнати от продавача пари, ПейПал-ът ги връща директно по картата , от която ги е дръпнал преди това, което е добре, защото не ти дърпа 2-4 $ за теглене.

ПП. В цялата ситуация обаче нещо мирише, каква снимка , какви 5 лева, те отде да знаят , тоя на снимката дали не е дядо ти, никога не са ми искали снимка, а само верификация на адрес и карта.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Разбирам, но парите, които винаги влизат в Пейпал отиват автоматично в Банковата сметка
            Та днес отидох да проверя в банката и паричките си бяха там!
            Благодаря за помощта!

Коментар

Точно това им пратих. За снимките искаха Адрес, и лична карта , банково извлечение!

Коментар

Сега се сетих , че през 1996 г. искаха точно това, ама беше толкова отдавна.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Само да предупредя, че от време на време получавам фалшиви мейли (според мен, не съм проверявал) от "paypal inc-нещо си".
                  В последния например пишеше че от някакъв си IP номер в Германия, дори го даваха кой е, някой се представял за мен и искал да смени паролата. Та от мен искаха да отида на някакъв линк посочен в мейла и да кажа дали това съм аз или не съм. Не съм ходил и предполагам е някаква въдица да си въведеш истинската парола и да я гепят, не знам Вие кажете.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ако линка който води към това, което са ти пратили има най-в ляво Катинарче, това означава че сайтът е защитен и не би трябвало да ти направят проблем. Но ако няма ще трябва да се притесняваш повечко.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                      Само да предупредя, че от време на време получавам фалшиви мейли (според мен, не съм проверявал) от "paypal inc-нещо си".
                      В последния например пишеше че от някакъв си IP номер в Германия, дори го даваха кой е, някой се представял за мен и искал да смени паролата. Та от мен искаха да отида на някакъв линк посочен в мейла и да кажа дали това съм аз или не съм. Не съм ходил и предполагам е някаква въдица да си въведеш истинската парола и да я гепят, не знам Вие кажете.
                      PayPal никога не праща линкове ( освен когато е към промяна на общите условия) , просто те кани да влезеш в профила си, ти би трябвало да знаеш как, всичко друго си е фишинг.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от esito1997 Преглед на мнение
                        Ако линка който води към това, което са ти пратили има най-в ляво Катинарче, това означава че сайтът е защитен и не би трябвало да ти направят проблем. Но ако няма ще трябва да се притесняваш повечко.
                        Не се притеснявам защото не кълва на такива мейли. Като го заподозря малко че е фалш и го трия веднага, без да свалям прикачени неща или да ходя по линкове.
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Скоро пратих на "майната си" един такъв. Отговорът гласеше "писмото не може да бъде доставено".

Коментар

А как мога да направя така че отново като пратя пари за някой аукцион да не ми задържат парите и да са сигурни че плащането не е извършено от Фалшив пейпал ?

Коментар

Това първи път ли беше? И на мен ми е интересно защо. Не е вероятно заради голямата сума. Пробвай да говориш с тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X