Здравейте приятели!
Преди седмица наддавах в аукцион който го спечелих и след това си платих сумата чрез пейпал акаунта си.
Обаче от Пейпал си помислиха че съм Фалшив профил или фалшив човек влязъл в профила, защото най-вероятно сумата е голяма.
Проблемът е там че ми задържаха парите от ПейПал и администратора на аукциона ми каза че ще пише на Пейпал за да спрат транзакцията и да ми върнат парите.
Като статус на транзакцията ми пишеше: Being reviewed by PayPal. Temporaly Hold.
След седмица - тоест вчера 23 Ноември ми изписа в ПейПал точно в началната си страница на моят акаунт това:
А ето във View my all transactions какво пише:
До колкото прочетох Reversed статуса означава че е направен обрат на парите и парите са прехвърлени в Пейпала ми.
Но вчера отидох в банката, днес също отидох но парите ги нямаше.
Моля за помощ
Благодаря!
Преди седмица наддавах в аукцион който го спечелих и след това си платих сумата чрез пейпал акаунта си.
Обаче от Пейпал си помислиха че съм Фалшив профил или фалшив човек влязъл в профила, защото най-вероятно сумата е голяма.
Проблемът е там че ми задържаха парите от ПейПал и администратора на аукциона ми каза че ще пише на Пейпал за да спрат транзакцията и да ми върнат парите.
Като статус на транзакцията ми пишеше: Being reviewed by PayPal. Temporaly Hold.
След седмица - тоест вчера 23 Ноември ми изписа в ПейПал точно в началната си страница на моят акаунт това:
Nov 23, 2014 | Transfer To | Credit Card | Completed | Details Transfer To Credit Card 3YN62414GN982211V | -2,409.71 BGN | ||||
Select record 3 | Nov 23, 2014 | Reversal From | Името на човека | Completed | Details Reversal From Guillaume Hausser 9C497110392303114 | $1,480.00 USD |
Nov 23, 2014 | Reversal From | Името на човека | Completed | Details Reversal From Guillaume Hausser 9C497110392303114 | $1,480.00 | $0.00 | $1,480.00 USD | ||||
Select record 5 | Nov 15, 2014 | Payment To | Името на човека | ReversedPayPal reversed this payment and returned the money to your PayPal account.PayPal reversed this payment and returned the money to your PayPal account. | Details Payment To Guillaume Hausser 77252359PH953064R | -$1,480.00 | $0.00 | -$1,480.00 USD |
Но вчера отидох в банката, днес също отидох но парите ги нямаше.
Моля за помощ

Благодаря!
Коментар