Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Що за идиоти са конструкторите на автомобили....
Свий
X
-
От: Що за идиоти са конструкторите на автомобили....
Подсветка на скоростния или индикация за фаровете?Ха познайте.....не ме мъчи сега да не почна да те замерГам със снимки на лодката която съм в момента,че ше видиш ти.Просто ма на,на 2 от 4 болта гайки няма,а държи чардака на задната кабина,ше се разкове на щайга.Кажи какво е,да не е антената?TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
-
Това са карантиите на щатното съвсем обикновено фенерче на Джипа
Дето външно изглежда така:
Практически освен платката има само конектори за батерията и външна черупка...
Вместо като нормалните хора да сложат едно ключе и акумулаторче, съответстващо на бордовата мрежа (то се зарежда от бордовата мрежа), хАмериканците са сложили 1.2 В / 0.5Ач акумулаторче, дето не се намира лесно - V500HT, и една шепа електронни компоненти...
И което акумулаторче странно защо сдаде багажа за няма и година от производството му...
Фенерчето си е доста слабичко (абе малко по-добре от ключодържател ), ама винаги ти е под ръка и заредено (освен като в случая, когато акумулаторчето му сдаде багажа)...
Според местния сервиз фенерчето било сваляема част и затова не се поддържал от гаранцията...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Акумулатора си бе немска Варта... А и възела има прекалено много чаркове за да излезе чак толкова евтино - виж обикновените китайски фенерчета какво съдържат...
Просто ме учуди, че са избрали по-трудния и скъп начин...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Не вибрира, няма УСБ на фенерчето (иначе вътре в автомобила има едно УСБ за данни/музика/заряд, и две само за заряд (американките там имат и контакт 110В, ама за нашите няма вграден инвертор)...
Фенерчето няма радио, нито GPS в него - просто тъпо фенерче И съм съгласен с Божич, че целта явно е била точно да си кажеш - 'ама имам щатно джипово фенерче'...
Багажното отделение иначе е добре организирано. Осветлението му е на вратата - две ламБи светят доста добре точно зад 'товарещия'...
Да, чисто технически навярно бих направил това снимаемо фенерче едновременно да е плафон - едновременно да осветява багажника, а в същия момент да може да се демонтира и да се ползва мобилно ако ти потрябва...
Това може да е разликата с фейслифтаВече съм неактивен в този форум и не го следя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар