Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що за идиоти са конструкторите на автомобили....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Що за идиоти са конструкторите на автомобили....

Все реват, че всичко трябва да е направено максимално икономично...
    А вижте какво изделие 'открих'... Ха познайте каква е целта на това изделие - какво представлява тази платка с четири чипа и сума ти други полупроводникови и други елементи...
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:034402375-big.jpg
Прегледи:1
Размер:100.4 КБ
ID:6072611
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

От: Що за идиоти са конструкторите на автомобили....

Подсветка на скоростния или индикация за фаровете?Ха познайте.....не ме мъчи сега да не почна да те замерГам със снимки на лодката която съм в момента,че ше видиш ти.Просто ма на,на 2 от 4 болта гайки няма,а държи чардака на задната кабина,ше се разкове на щайга.Кажи какво е,да не е антената?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Това са карантиите на щатното съвсем обикновено фенерче на Джипа
      Дето външно изглежда така:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10_j_cmp_sas_pre_flashlight_prm_lb.jpg
Прегледи:1
Размер:42.0 КБ
ID:5624394
      Практически освен платката има само конектори за батерията и външна черупка...
      Вместо като нормалните хора да сложат едно ключе и акумулаторче, съответстващо на бордовата мрежа (то се зарежда от бордовата мрежа), хАмериканците са сложили 1.2 В / 0.5Ач акумулаторче, дето не се намира лесно - V500HT, и една шепа електронни компоненти...
      И което акумулаторче странно защо сдаде багажа за няма и година от производството му...

Фенерчето си е доста слабичко (абе малко по-добре от ключодържател ), ама винаги ти е под ръка и заредено (освен като в случая, когато акумулаторчето му сдаде багажа)...
      Според местния сервиз фенерчето било сваляема част и затова не се поддържал от гаранцията...
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Най вероятно целия този възел е поръчан за десетина цента в Китай .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Акумулатора си бе немска Варта... А и възела има прекалено много чаркове за да излезе чак толкова евтино - виж обикновените китайски фенерчета какво съдържат...
          Просто ме учуди, че са избрали по-трудния и скъп начин...

Коментар

Вибрира ли?

Един ЮСБ фенер що не са лепнали там?
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Друго си е да кажеш: -Да, ама в джипа имам Електронно фенерче!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Това като в багажното отделение на българо-китайския пикап има осветление , ама е на батерии....
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Не вибрира, няма УСБ на фенерчето (иначе вътре в автомобила има едно УСБ за данни/музика/заряд, и две само за заряд (американките там имат и контакт 110В, ама за нашите няма вграден инвертор)...
                  Фенерчето няма радио, нито GPS в него - просто тъпо фенерче И съм съгласен с Божич, че целта явно е била точно да си кажеш - 'ама имам щатно джипово фенерче'...
                  Багажното отделение иначе е добре организирано. Осветлението му е на вратата - две ламБи светят доста добре точно зад 'товарещия'...
                  Да, чисто технически навярно бих направил това снимаемо фенерче едновременно да е плафон - едновременно да осветява багажника, а в същия момент да може да се демонтира и да се ползва мобилно ако ти потрябва...
                  Това може да е разликата с фейслифта

Коментар

Е то като не вибрира за чий са му всичките тия бьзикни вътре .........
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

А де.... И да си го завреш нейде не става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X