Просто май ми писнА!
Хем искаме да споделяме, обсъждаме, коментираме..... хем го превръщаме в безплатна трибуна на собствените си виждания и мнения. И то грубо! Къде чуто недочуто, къде знайно и незнайно.
То донякъде добре. Това е смисъла според някои.
Ама що по тоя краен и невъздържан начин!
И то от колеги с опит и стотици мнения.
Не разбирам!
Вярно, че зад маските на "никове" и "профили" е лесно да изригнеш по начин немислим на живо и наяве ама.... нали всъщност си оставаме..... някои. С желание за всеобщо признание и уважение.
Дали така ще го постигнем?
Не знам, щом постоянно се налага модериране явно не сме на правия път.
Има май за какво да се замислим в изказа си и уважението другиму!
П.П. Моля за дискусия относно следното предложение:
Колега заради чието мнение се налага затваряне на тема да бъде изрично посочван и за определен период от време да поема ангажимента да модерира подобни теми и в последствие да бъде публично "оценяван".
Нека после да го видим!
Благодаря.
Хем искаме да споделяме, обсъждаме, коментираме..... хем го превръщаме в безплатна трибуна на собствените си виждания и мнения. И то грубо! Къде чуто недочуто, къде знайно и незнайно.
То донякъде добре. Това е смисъла според някои.
Ама що по тоя краен и невъздържан начин!
И то от колеги с опит и стотици мнения.
Не разбирам!
Вярно, че зад маските на "никове" и "профили" е лесно да изригнеш по начин немислим на живо и наяве ама.... нали всъщност си оставаме..... някои. С желание за всеобщо признание и уважение.
Дали така ще го постигнем?
Не знам, щом постоянно се налага модериране явно не сме на правия път.
Има май за какво да се замислим в изказа си и уважението другиму!
П.П. Моля за дискусия относно следното предложение:
Колега заради чието мнение се налага затваряне на тема да бъде изрично посочван и за определен период от време да поема ангажимента да модерира подобни теми и в последствие да бъде публично "оценяван".
Нека после да го видим!
Благодаря.
Коментар