Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво става в Розино

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво става в Розино

Гледах новините и се одзверих подивях.Може ли стадо мангали да пребият човек до смърт на газостанция?Ами може. http://novanews.bg/news/view/2014/10...несмен/ . Не знам колко е верно,ама е крайно време да се направи нещо по въпроса с мангалите.Как така ще дойдат 70 броя на газостанцията и никой не се меси,ни полиция, ни хора ни гявол.Циганска държава.

п.п.Ще напиша много глупости и за това спирам.

От: Какво става в Розино

С тия напъни за Евросъюз и другите там за незнам ква си интеграция,е те до тука! Хубаво им бяха посвили сърмите навремето,ама сега не можело така! Хем там не ги искат,хем и ни казват тук как да оперираме с тях! Тепърва предстои увеличаването на такъв тип случаи,сещайте се защо!
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Може ли...????Ами може....защото са стадо ГЛАСОВЕ!!!
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ъъъ, ако маалко поне бяхте от района на събитието и малко поне знаехте за "славното" минало на въпросните собственици може и друга песен да запеете...

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
          Ъъъ, ако маалко поне бяхте от района на събитието и малко поне знаехте за "славното" минало на въпросните собственици може и друга песен да запеете...
          Ми осветли ни моля.И не мога да пея.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            Ми осветли ни моля.И не мога да пея.
            +100! Давай, разкажи, ако имаш време и желание.
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
              С тия напъни за Евросъюз и другите там за незнам ква си интеграция,е те до тука! Хубаво им бяха посвили сърмите навремето,ама сега не можело така! Хем там не ги искат,хем и ни казват тук как да оперираме с тях! Тепърва предстои увеличаването на такъв тип случаи,сещайте се защо!
              Абсолютно съм съгласен с това мнение. Е то се видя в новия парламент още от първите дни..ония Курман не знам си какъв от Блок-а се разпени, че с никого не ще преговаря, ако първо не се обещае приемане на декларация, харта, закон и т.н за суперинтеграция на циганите..Не ми е баш ясно какво означава това и къде им е ограничението на правата, при факта, че правят каквото си искат, не плащат нито ток , нито нищо, и пак били дезинтегрирани...но човека явно демонстрира желание за всякакъв вид интимност в името на бюлетината !
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Накратко... ако наречем върлуващите през деветдесетте години негодяи - мутро-боклуци. То въпросните ''бизнесмени'' (особенно преживелия брат!!) спокойно могат да бъдат титулувани за техни царе! Рекет, побоища, въоръжени обири, обикновенни кражби по селата, изнасилвания (явни такива! В смисъл - в заведение!) и т.н.
                Или според вас е нормално, да натискат някого (ако и да е циганин) да си махне животните от обора. Който обор не е построен незаконно, е така до газстанцията на някого, а е част от бившото ТКЗС - т.е. на газстанцията не и е там мястото...
                И т.н., и т.н. .....
                И не се безпокойте за "възмездието" над циганите. Мога да се хвана на бас, че ако тия - "виновните" не се изселят някъде вдън земя ( да се разбира най-добре в чужбина) то до година-две, поне някои от главните участници ще са пречукани.

П.П.: Мен са ме учили, че като искаш да си бабаит, то трябва да бъдеш наистина такъв! Като се намери някой да ти го натакова - не почваш да пискаш каква си жертва станал, а приемаш последствията. И отвръщаш на удара, ако можеш...

Коментар

Благодаря ти за информацията, Ленин!
                  Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Вчера видях че и жандармерия стои там,ама проблема си е на друго място както винаги!
                    Иво (таксито) Андреев
                    0988 91 80 50

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                      В ЕС се влиза с изисквания, клуб някакъв било. Вярно е, че нас са ни взели по милост, което е голяма грешка за тях, но явно и за нас.

Ако искаме да сме там, а аз се надявам, че повече от половината българи си дават сметка къде ще сме без ЕС, то трябва да спазваме клубните правила. Защото сме малки членчета, че да искаме специални промени.

Коментар

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
                        В ЕС се влиза с изисквания, клуб някакъв било. Вярно е, че нас са ни взели по милост, което е голяма грешка за тях, но явно и за нас.

Ако искаме да сме там, а аз се надявам, че повече от половината българи си дават сметка къде ще сме без ЕС, то трябва да спазваме клубните правила. Защото сме малки членчета, че да искаме специални промени.
                        За различни неща говориме,колега!
                        Иво (таксито) Андреев
                        0988 91 80 50

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X